Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Ctěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s počasím v Chorvatsku v polovině měsíce září. Vím že není možná předpověď, ale jesti máte vlastní zkušenost. Moc děkuji
Loni příjezd do HR (Drvenik - Makarská r.) 22.9. v takovým slejváku, že jsem si říkala "kam jsme to proboha přijeli". Pak dva dny zataženo bez deště, dalších 6 dní azůůro. Zima nebyla. Moře však už jen na plavání, ne na "rochnění" ).
Předloni příjezd na stejné místo 20.9., azůůůůro celých 6 dní pobytu, teplíčko, moře i na rochnění .
No, letos odjezd 17.9., tak jsem také zvědavá, ale nevěřím, že bude zima,, ale že bude kráááásně .
Nevím, k čemu Vám budou moje zkušenosti. Byl jsem v Chorvatsku v půlce září. Počasí ideál. Ani vedro, ani zima. Dělat šlo cokoliv. Od koupání, po turistiku. A rok poté jsem byl ve stejném termínu ve Slovinsku. V moři metrové vlny, zima, pršelo celý týden. V 1700 metrech centimetr sněhu. A teď si vyberte...
Na jihu nebo na jižních ostrovech je to většinou dobré až do konce září. Ale to opravdu jen pod Splitem. Nad Splitem je to nejisté.
doplněno 03.09.15 20:56:Chorvatsko je nádherné, a i když se nějaký den s počasím nepovede, dá se udělat jiný program než koupací. Sjezd řeky v Omiši, prohlídka památek, projížďka Jadrolinií... No je tam k vidění opravdu hodně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.