Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombinace vitaminu

Od: daja8 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Měl jsem křeče do nohou tak jsem si koupil od Walmarku vitamíny Vapnik-hořčík-zinek. Křeče mi přestaly. Vitamíny jsem spotřeboval a další jsem již nebral. Jaké máte zkušenosti s těmito vitamíny? Jsou i lepší kombinace? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Skvělá kombinace.
Zkuste je nahradit přírodou - listovou zeleninou,banány a fazolemi.
V dnešní době mají lidé tendenci prakticky v každé nerovnováze utíkat do lékárny...Pozor,přece jen je to chemie...
Jo a nezapomeňte pít dostatek vody.
Uvolňuje svalová napětí a čistí krev :)

krasula
hodnocení

1x

Ty tři jsou minerály. Jeden s druhým se podporují, proto jsou v jednom. Zejména při nedostatku hořčíku je sklon ke křečím. Jinak pomáhá ještě E vitamin nalačno. Pokud jsou křeče po výkonu, někdy pomůže přisolit. Pokud už křeče ustaly a nemáte enormní zátěž, tak není třeba se živit těmito syntetickými minerály v tabletách. Lepší je mít příjem těchto látek přímo ve stravě: Kakao, ořechy, vločky, semena / sluneč., mák/, fazole, banány...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]