Nejste přihlášen/a.
mel jsem penzijni pripojisteni u Allianz ale z financnich duvodu sem ho musel po par letech zrusit. zrusil jsem ho 29.6.2015 a penize meli dorazit za tri mesice -tedy k 1.10.2015, jenze po par tydnech mi poslali odpoved ze penize dostanu az 1.12.2015 bez vysvetleni a jeste chteli potvrzeni ze ho opravdu rusim!
Takze rozhodne k allianz zpet nechci! poradte mi pojistovnu ktera je podle vas nej. dekuji vsem predem! zkusil jsem porovnani pojistoven ale na mnoha servrech je to blokovano z duvodu nesrovnalosti pojistoven...bla,bla
Pokud nemůžete nebo nedovedete spořit dle podmínek penzijního připojištění, najděte si jiný produkt, třeba stavebko. Jinak to jsou vyhozené peníze. Já osobně u penzijka jsem dlouhodobě spokojen s Českou pojišťovnou, mám z rodiny zkušenost i jinde a zůstávám. Jinak, nevím, jak umíte hledat, info o výnosu z pojištění si najdu dobře, tak nechápu, že vám to nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.