Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co holce k dvouměsíčnímu výročí?

Od: rexique* odpovědí: 18 změna:

Dobrý večer,

příští týden to budou dva měsíce od doby, co jsem začal chodit s tou nejúžasnější holkou <3 Napadá mě hodně věcí, co jí dát (řetízek, kytku, atd.) ale nevim co vybrat :( Mohl by jste mi někdo poradit? Klidně z vlastních zušeností :) Mě je 17 a jí je 15 :) Má ráda sport (nejvíc fotbal) a fandí spartě :) to máme společný :3 ... Tak někdo něco? :)

Předem všem děkuju :)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pokud bych něco dával, tak maximálně koupil růži. 2 měsíce není moc dlouhá doba, aby se dávaly nějaké větší dárky.

Vytvoř jí něco sám. Tomu říkám originalita.Napiš jí nádhernou,milostnou báseň,nebo jí namaluj obrázek - třeba srdce,ve kterém bude vypasáno,že jí miluješ ;)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, dejte ji to samé, co již dostala k měsíčnímu "výročí". Zdravím!

doplněno 06.09.15 15:14:

Nemá to slovo výročí nějakou spojitost se slovem rok? Na první pohled to tak vypadá .

pohanka*
hodnocení

2x

Jejdanánky, neberte to tak všichni vážně. Vždyť jsou mladí, zamilovaní, blázniví, třeštiprdla, ještě neví, jak to chodí a svoji první velkou lásku berou vážně, opravdově. Mají právo dělat blbosti, a oslavovat třeba týdenní chození. Chlapec dostal rady, tak si sám vybere. Nevím proč ho ponižovat a srážet.

sebod*
07.09.15 23:15

pohanko *palec*.

hodnocení

1x

K takovýmto bezvýznamným výročím se hodí snad jedině... pusa a slib sám sobě, že nezapomeneš na to roční, desetileté, dvacetileté a tak dále, protože chlapi na ně rádi zapomínají. (A mnohé ženy taky, já jsem toho zářným příkladem ;))

jamal*
hodnocení

1x

To mi připomělo spolužačku, která ačkoliv vdaná, pořád měla touhu někoho nového ovládat a vlastnit - mznžela se to netýkalo. K narozeninám dostala od milence stříbrný řetízek a makarádkám se svěřila, jaký je to hajzl, že jí dal "stříbrný řetízek".

Cp dá ona tobě? A jelikož máž 17 a ona 15, měl by ses na svých myšlením malinko zamyslet a ponechat si nějakou hrdost. Takto ze sebe uděláš magora, který vlastně je rád, že mu 15 leté děcko ještě nekoplo do zadku...

doplněno 06.09.15 10:49:

Omlouvám se za překlepy. V duchu jsem se smál nad otázkou.

trtr

Zdravím, tak poslední věta je velice vystižná.*palec*

ladinpraha*
hodnocení

1x

Výročí je od slova rok. Dva měsíce, kolik je to roků? 1/6 = šestinové výročí. Blbost, že jo? Co bys jí chtěl po tak krátké době dávat? Máte jeden druhého, tak si to užívej, dokud to trvá. A pokud spolu vydržíte ten rok, tak potom to můžeš připomenout kytkou a nějakou jinou drobností.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jestli fandí Spartě, tak bych ji poslal o dům dál...

no ale abych nebyl jako někteří zdejší rádci kteří se zde musí svěřovat se svým životem a odpovídat mimo dotaz, tak jen zkráceně. Jsi mladý, zamilovaný, chápu tvůj nápad něco darovat na dvouměsíční výročí. Ale určitě nesahej na materiálové dary, těch si můžete užít do důchodu spousty. Rozhodně velkou radost ženě vždy uděláuž je to, že si na den svého výročí vzpomeneš. k tomu kytka, nebo něco čím ji překvapíš, aktivitou, večeří...

hahanaj*
hodnocení

0x

vezmi ji na fotbal jestli na to máš*smich*

hodnocení

0x
Dej si na něj mašli at si tě rozbalí *haha*
trtr

Zdravím, já bych řetízek či prstínek a podobné drahoty nedával. To je tak na kytičku a něco sladkého. Jednak se z holky může časem vyklubat cokoliv a Ty budeš smutný a naštvaný za to kolik Tě stála a navíc pokud je hodná, tak ji můžeš rozmazlit a uděláš z ní náročnou ženu. Jednou příjdeš jenom s kytkou a pošle Tě k vodě.

pohanka*
hodnocení

0x

Jenom nějakou drobnost. Co budete dávat v půl roce, v roce apod.?

Nyní jenom třeba propisovačku, svíčku, přívěšek ke klíčům s logem klubu atd. Potom jsou i vtipné, žertovní, originální dárky, takové blbůstky třeba www.darkoviny.cz svítící mini kačenka se srdíčky za 39 korun, nebo čínská mince štěstí za 18 korun, nebo se podívat po zajímavé čokoládce.

Řetízek je moc drahý a zavazující, nechte si ho na ten rok chození.

doplněno 06.09.15 10:21:

Jo a ani tu kytičku bych nedávala, to až později, třeba po svatbě nezapomenout na nějaké výroí. Takhle mladá myslím, že kytku neocení. No ale ty ji znáš lépe.

mustang
hodnocení

0x
Škoda že spolu nebydlíte jinak by to byla jasná volba na lopatu s krumpáčem.

lidus*
hodnocení

0x

Nic a dost jste mě pobavil. Až spolu budete aspoň rok, neřkuli 10 nebo 30 a víc, jsem zvědavá, zda si vůbec vzpomenete kdy jste se seznámili.

hahanaj*
hodnocení

0x

dva měsíce nejsou nic, co by se mělo slavit

krasula
hodnocení

0x

Jednou mne bokem oslovil na lyžáku na chatě můj žák /prvák na gymplu/ , jestli bych mu nepůjčila 50 korun, že mi to určitě ve škole vrátí, že mu už došly peníze, a on chce svý holce koupit čokoládu. Od kluků si půjčovat nechtěl, to by mu snížilo kredit:). Tu padesátikačku mi poctivě vrátil s vysvětlením, že šlo o hodně. Milé. Kéž tohle v chlapech zůstane!

A jestli má ráda fotbal, tak jsem viděla takový fotbalový míček z chirurgické oceli, jako přívěšek, asi 1 cm v průměru.Bylo to ve specializované prodejně jen na chirurgickou ocel. Vypadá moc dobře na tenké černé šňůrce. Stál asi 200,-

Jestli na něj nenarazíš, tak za podobné peníze kup krásnou značkovou čokoládku a jednu růžičku k tomu. To by k tomu druhému výměsíčí / když se navážej do té doby/ mělo stačit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]