Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 12 a brácha mi dal ukol at jemu koupím condom ale je mi to hloupé kupovat ve dvanácti myslíte že bych ho měla koupit a prodaj mi ho,,?
Dneska ti ho normálně prodají. Za bolševika to bylo horší. Když mi bylo 15, mockrát se mi stalo, že soudružka prodavačka v drogerii schválně volala přes celý krám na paní vedoucí, jestli tomuhle chlapci má, nebo nemá prodat prezervativy. Takže každá drbna ve městě věděla, že mladej Sonyboj už začíná prohánět holky ![]()
Bráchu pošli do háje. Jestli něco chce, musí pro to osobně něco udělat a ne posílat spojku ![]()
V osmdesátých letech byla kolegyně s příbuznými z Kanady na obědě v hotelové restauraci. Jejich snad 17ti letá dcera šla na wecko a vrátila se celá rezesmátá, že se zastavila u recepce a koupila několikeré prezervativy. Hodila je, v té plné jídelně, na stůl a všichni se radovali, že takové u nich nejsou, že je přivezou jako dárek. Češi, tedy i my jsme z téhle scénky celí zatrnuli. Bylo nám vysvětleno, že ve světě jsou kondomy hygienickými potřebami, třebas jako mýdlo nebo voňavka. Nechápali jsme, znali jsme tuny vtipů a historek. Ale že by hygienická potřeba?! ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.