Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 12 a brácha mi dal ukol at jemu koupím condom ale je mi to hloupé kupovat ve dvanácti myslíte že bych ho měla koupit a prodaj mi ho,,?
Dneska ti ho normálně prodají. Za bolševika to bylo horší. Když mi bylo 15, mockrát se mi stalo, že soudružka prodavačka v drogerii schválně volala přes celý krám na paní vedoucí, jestli tomuhle chlapci má, nebo nemá prodat prezervativy. Takže každá drbna ve městě věděla, že mladej Sonyboj už začíná prohánět holky
Bráchu pošli do háje. Jestli něco chce, musí pro to osobně něco udělat a ne posílat spojku
V osmdesátých letech byla kolegyně s příbuznými z Kanady na obědě v hotelové restauraci. Jejich snad 17ti letá dcera šla na wecko a vrátila se celá rezesmátá, že se zastavila u recepce a koupila několikeré prezervativy. Hodila je, v té plné jídelně, na stůl a všichni se radovali, že takové u nich nejsou, že je přivezou jako dárek. Češi, tedy i my jsme z téhle scénky celí zatrnuli. Bylo nám vysvětleno, že ve světě jsou kondomy hygienickými potřebami, třebas jako mýdlo nebo voňavka. Nechápali jsme, znali jsme tuny vtipů a historek. Ale že by hygienická potřeba?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.