Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Condom ME PRODAJ?

Od: bybasa odpovědí: 9 změna:

Ahoj je mi 12 a brácha mi dal ukol at jemu koupím condom ale je mi to hloupé kupovat ve dvanácti myslíte že bych ho měla koupit a prodaj mi ho,,?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Určitě ti ho prodají. Ve velkých sámoškách je u pokladny. Ale nedělej to! Brácha chce sexovat, ať se stará! *hej*

ladinpraha*
hodnocení

1x

Prodají, ale proč si ho tvůj rapl bratr nekoupí sám?

Protože se stydí...Při sexu určitě ne *kafe*

iz*
hodnocení

1x

Brácha tě nemá co úkolovat.

On se stydí a posílá tebe abys to "vyžrala" za něj?

Jen ať si tam pěkně dojde sám!

hodnocení

0x

prodají. proč by neměli prodat? a brácha je pěknej "srab"...

fiser22*
hodnocení

0x

btw, kolik je bráchovi že posílá tebe?

sebod*

fiser. Bráchovi je 10 *smich*

sonyboj*
hodnocení

0x

Dneska ti ho normálně prodají. Za bolševika to bylo horší. Když mi bylo 15, mockrát se mi stalo, že soudružka prodavačka v drogerii schválně volala přes celý krám na paní vedoucí, jestli tomuhle chlapci má, nebo nemá prodat prezervativy. Takže každá drbna ve městě věděla, že mladej Sonyboj už začíná prohánět holky *smich*

Bráchu pošli do háje. Jestli něco chce, musí pro to osobně něco udělat a ne posílat spojku ;)

V osmdesátých letech byla kolegyně s příbuznými z Kanady na obědě v hotelové restauraci. Jejich snad 17ti letá dcera šla na wecko a vrátila se celá rezesmátá, že se zastavila u recepce a koupila několikeré prezervativy. Hodila je, v té plné jídelně, na stůl a všichni se radovali, že takové u nich nejsou, že je přivezou jako dárek. Češi, tedy i my jsme z téhle scénky celí zatrnuli. Bylo nám vysvětleno, že ve světě jsou kondomy hygienickými potřebami, třebas jako mýdlo nebo voňavka. Nechápali jsme, znali jsme tuny vtipů a historek. Ale že by hygienická potřeba?! *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]