Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na odpolední výlet do okolí Prahy?

Od: lilan odpovědí: 4 změna:

Hezký den,

máme slunečnou sobotu, kdo ví, kolik jich ještě bude, než přijdou plískanice...kam by se dalo vyrazit po obědě třeba vlakem nebo autobusem do okolí Prahy na nějaké hezké místo, abych byla do večera doma? Nějaká přírodní zajímavost, hezké městečko, muzeum, kostelík, poutní místo... jsem sama a nechce se mi sedět doma a přemýšlet, že se jsem sama a dlouhodobě nemocná, potřebuji trošku vzpruhu. :) Děkuji za každou radu. Jenom mě napadá, že by to nemělo být někam extrémně do kopce, to bych neušla.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, a co třeba vlakem (jezdí každou hodinu z "Masaryčky") do Nymburka? Tento víkend tam je posvícení. Nebo o kousek dále do Poděbrad na kolonádu (do parku). Vše je rychle dostupné a v rovině. Zdravím!

doplněno 05.09.15 11:36:

Ano, kostel sv. Jiljí slaví své posvěcení. Program je viz odkaz. A pak možná stihnete ještě i ty Poděbrady.

mesto-nymburk.cz/...

lilan
hodnocení

To zní zajímavě, to jsem netušila, že je v Nymburce posvícení. Hned kouknu na program... Děkuji Vám! :)

hodnocení

0x

Zdravím.U nás je zataženo a vypadá to,že bude pršet.Venku je pouhých 14st. a fouká studený vítr.

Pokud někam pojedete,přibalte mikinu a deštník.

Třeba Karlštejn?...

doplněno 05.09.15 11:31:

Kudy z nudy.Skvělá stránka.Tady si jistě vyberete :)

vyletnik.cz/...

lilan
hodnocení

Děkuji za upozornění, zařídím se podle toho! :) Karlštejn je jinak úžasný, ale to vstupné :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]