Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Realitní spoelčnost

Od: bella* odpovědí: 7 změna:

prosím poraďte mi dobrou realitku pro jižní Čechy...děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zzzlatokopka*
hodnocení

1x

Dobrá je žádná. Realitky bych velkým obloukem obešla :(((

Smlouvy napíše notář, provede i úschovu peněz, a pak stačí, se s druhou stranou dohodnout na ceně.

bella*
hodnocení

ach jooo...kdybych chtěla řešit situaci jinak, tak asi nezadávám dotaz...

jendys*
To bohuzel nelze poradit, zadna neni. Spis si zjistete jake podrazy delaji at jste pripravena
5ku2isurum

Kolik nemovitostí jsi za život prodala, že můžeš tvrdit, že dobrá není žádná?

Realitka podniká a má své + i -.

hodnocení

0x

Ono snad ani nezáleží na kraji. Ty velké a zavedené realitky, fungují po celé republice. Já znám firmu Remax, je sice drahá, ale má dobré výsledky. Také bych Vám poradila, abyste si vyťukala "reference realitní kanceláře" a vyskočí vám tam spousta zkušeností od lidí, které měli s různými realitkami. Věřte mi, že si počtete, v mnohém se poučíte, a že Vám to určitě k výběru poslouží.

bella*
hodnocení

díky.. na ref. realitek se podívám, dobrý nápad. taky znám jednu realitku a byla jsem s ní velmi spokojená, ale ta se spec. na jiný kraj.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, neuvádíte, zda chcete nemovitost prodat či koupit (nebo pronajmout). Když bych uvažoval o RK, tak bych si ji vybral v místě bydliště a vše řešil tam a osobně. Pokud nastane problém, tak je osobní jednání lepší, resp. můžete poznat z chování makléře či šéfa, jestli je odborník, neumětel nebo zmetek. Určitě bude v ČB těch realitek několik, tak si je otestujte a ptejte se na jejich provizi, servis a možnou úspěšnost (pokud nabízíte). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]