Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamlžování brýlí

Od: bomba* odpovědí: 8 změna:

Ahojky a zdravím,

poradí mi někdo, pracuju v chladícím boxu a nosím brýle. Přechod mi vadí na mlžení a kontakní čočky nosit nemohu. Změna práce nepřipadá v úvahu.

Dík předem za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

snupa*
hodnocení

0x
Fyziku neoklames :). Plivni na ne, rozetri a pak oplachni-rada potapecu :D pokud se ti to nezamlouva zkus to s mydlem.
pavel22*

Místo skleněných brýlí zkuste plastové, nebo z čeho se to dělá. Plast se podle mě nebude tak tychle ochlazovat. Taky když nebudete na brále dýchat, tak se nebudou tak zamlžovat, dát si je např. na chvíli z očí.

vodnik*
hodnocení

0x

Jsou přípravky proti mlžení.

Potápěčská metoda je dobrá pod vodu, ale do sucha se moc nehodí ;)

hodnocení

0x

Bohužel na to nic nefunguje. Já už jsem koupila dva prý absolutně fungující přípravky. Oba ale ve finále fungovaly jako normální Okena na okna. Jen to brýle vyčistilo, víc nic. Vesele se mlží dál. Také s tím mám velké problémy v zimě.

hodnocení

0x
Zdravím, zkuste antifog od Emme,ten funguje dobře, je jich více těch lepších, ale nepamatuji si už názvy.Tedy jsou to spreje proti mlžení pro potápěče a lyžaře, ale strikame tím i kukly na sváření a helmy na mašiny ;)

junek
hodnocení

0x

myslím, že jsou na to speciální skla např. proti páře...jsou o něco dražší než ty běžný..

hodnocení

0x

A co třeba pořídit si druhé brýle.

Jedny nosit ve futrálu u těla, tak aby byly nahřáté a druhé mít na nose a při přechodu z jednoho prostředí do druhého brýle vyměnit.

A nebo si jedny nechávat uvnitř chladícího boxu a jedny vně chladícího boxu.

jabraka*
hodnocení

0x

Zkus použít glycerin.Namazat a vytřít do sucha-,.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]