Nejste přihlášen/a.
Mám přítele(19),který se stará o svou mladší sestru(16) a poměrně dost se snaží i pomáhat rodičům. Nikdo se mu za to,ale ani trošku neodvděčí,naopak jsou na něj všichni hnusný a protivný. Co se týče peněz musí si vydělávat sám,zatímco sestra dostává kapesné a ještě jí koupí vše nač si vzpomene...Sestra je k němu arogantní a sobecká.Matka sama nic nezvládá a nutí všechno dělat jeho,sama má ve věcech bordel,je nespolehlivá a líná,ale ani za pomoc mu nepoděkuje...Jenom mu vynadá,co udělal jinak než ona si představovala...:P
Hlavně se mi ale nelíbí způsob jakým s ním jednají. Pořád na něj křičí a za všecko ho peskujou.Dalo by se to už nazvat otroctvím... Nevím jsem z toho nešťastná,nemůžu se jim do toho míchat a on se nechce s nimi hádat... Poraďte aspoň,jak můžu pomoci jemu,opravdu jsem z toho nešťastná,je mi ho strašně moc líto.Tolik se snaží a tolik se trápí tím,že jsou na něj tak nepříjemný... Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.