Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otroctví??

Od: smutná odpovědí: 2 změna:

Mám přítele(19),který se stará o svou mladší sestru(16) a poměrně dost se snaží i pomáhat rodičům. Nikdo se mu za to,ale ani trošku neodvděčí,naopak jsou na něj všichni hnusný a protivný. Co se týče peněz musí si vydělávat sám,zatímco sestra dostává kapesné a ještě jí koupí vše nač si vzpomene...Sestra je k němu arogantní a sobecká.Matka sama nic nezvládá a nutí všechno dělat jeho,sama má ve věcech bordel,je nespolehlivá a líná,ale ani za pomoc mu nepoděkuje...Jenom mu vynadá,co udělal jinak než ona si představovala...:P

Hlavně se mi ale nelíbí způsob jakým s ním jednají. Pořád na něj křičí a za všecko ho peskujou.Dalo by se to už nazvat otroctvím... Nevím jsem z toho nešťastná,nemůžu se jim do toho míchat a on se nechce s nimi hádat... Poraďte aspoň,jak můžu pomoci jemu,opravdu jsem z toho nešťastná,je mi ho strašně moc líto.Tolik se snaží a tolik se trápí tím,že jsou na něj tak nepříjemný... Děkuju*plac**plac**plac**plac*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
smutna-Jedině odejit je plnoletý sám si vydělava muže si najit podnajem-penzion myslím že v tom není problém vím bude to pro něj težké,ale než tak žít tak raději odejit.Budešli mu ty pomahat myslím že to vzladnete spolu přeji ze srdce at se Vám oboum daří.SO.

doplnit odpověď
hodnocení

0x

To zní pomalu jak pohádka O dvanácti měsíčkách.

Porada je těžká, není-li známa příčina tohoto podivného počínání obou žen. Tu je třeba nejprve najít a pak lze něco podnikat. Možná tu chybí i otec, přesněji řečeno jeho jakési chlapské spojenectví v této nezávidění hodné situaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]