Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VALGOMED - vbočený palec

Od: dagmar35* odpovědí: 4 změna:

Máte prosím někdo zkušenosti s tímto problémem? Dost mě to trápí, protože už téměř nemohu nosit boty na podpatku a vůbec se mi to v poslední době dost zhoršilo, takže můj výběr obuvi je značně omezen. Už jsem byla i objednaná na operaci, ale na poslední chvíli jsem to zrušila a snažím se to řešit jinou cestou -cvičení, korektory, vložky do bot.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mohajkova*
hodnocení

0x

Ahoj,

já osobně ne, ale kamarádka má vbočený palec, vím že si objednávala takový sikonový výrobek přes internet za akční cenu a je zatím spokojená, předpokládám že je individualní :)

babca*

Po čtrnácti denním nošení výrobek praskl. Takže to asi nebude silikon, jak píší, ale obyčejná guma.

Mám nepoužitelný Valgomed za 630Kč a na reklamaci nikdo nereaguje.

72mona3*
hodnocení

0x

Pokud to máte v takové fázi, že jste byla objednána na operaci, tak už vám nejspíš nic z pomůcek nepomůže. Tím chci říci, že vás nevyléčí, jen se to nebude dále zhoršovat. Při počátečních potížích je náprava možná, později už je to pouze na operaci. Vybočení palce doprovází záněty a to je bolestivé. Výběr bot by měl být závislý na stavu vašich nohou - žádná těsná obuv ve špici, podpatky bych nenosila vyšší než 3-4 cm. Ale to by vám měl říci právě váš ortoped. Mona

hodnocení

0x

Já byla na operaci před 13 lety a od té doby jsem maximálně spokojená. Před tím jsem zkoušela kdeco. Myslím, že žádné pomůcky nepomůžou, je to jen tahání peněz z lidí. Navíc v poslední době se mně zdá, že reklamy na tyto výrobky na mě skáčou z každého rohu. Vím, že operace je náročná a někdy úlevu nepřinese. Já jsem se jim povedla, tak si nemůžu stěžovat. Nechala jsem si udělat obě nohy najednou, abych to měla z krku a pohoda. Bolest už si nepamatuju, ale dalo se to vydržet. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]