Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena rovnatek

Od: jgkfb odpovědí: 3 změna:
Dobry den.. Kolik stoji nejlevnejsi rovnatka? Na spodnim patre se mi skrivili trochu 2 zuby.. A je to podle vas zbytecne davat kdyz jen 2 zuby? Ani to moc nejde videt ale i tak mi to vadi..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rovnatka
hodnocení

2x
Rovnatka nosim, ale nedokážu ti přesně říct kolik stojí, protože při každé návštěvě je to jiná částka, někdy žádná, jindy třeba i 1000kč, zatím to bylo celkem kolem max 5000 kč, rovnátka mi na podzim budou sundávat, takže už se asi ta částka moc nezvýší.. Taky je mám kvůli dvoum zubům. Kolik by to stálo tebe nevím, záleží taky na tom jak moc je máš zkřivené, jestli budeš mít rovnátka napevno, nebo sundávácí, jestli si budeš kupovat i speciální kartáčky atd..
Jestli je to zbytečné, o tom se zkus poradit se zubařem..

hodnocení

2x
Dobrý den.Které zuby to přesně jsou?
Píšete,že to není moc vidět...
Pošlete nám foto,my se mrkneme,ano? ;)

rovnak
hodnocení

0x

Jaká je nyní cena rovnátek nevím. Kdysi v mým mládí jsem také nosil rovnátka. Tehdy to bylo ještě zdarma. Nevím jaké jsou nyní ty rorvnátka, ale když jsem to používal já tak to bylo dost velké utrpení. Vadilo mi, že jsem v ústech musel neustále mít tu plastovou hmotu a olizovat to. Dalo se s tím pouze napít, ale ke každému jídlu to bylo třeba z úst vyndávat. Při každé kontrole mi ty drátky zubařka přikřivila tak aby to více tlačilo na zuby a když jsem to měl např. celou noc v ústech tak ráno mne z toho bolely zuby a nemohl jsem ani ukousnout krajic chleba a pořádně se najíst. Nakonec jsem se na to po asi roku a půl vykašlal rovnátka vyhodil a přestal chodit na kontroly. Měl jsem pocit, že bych o některé zuby tím mohl asi i přijít když se to takovým násilím rovnalo. Tím nemám v úmyslu kohokoliv od rovnátek odrazovat, ale pouze popsat moje zkušenosti s tím. To ať si každý zváží sám jsetli do toho jít nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]