Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má cenu jí vůbec napsat?

Od: petr992 odpovědí: 10 změna:

Tento týden jsem byl se skupinou lidí v zahraničí na jedné akci. Poslední dva dny této akce sem se zakoukal do jedné opravdu nádherné holky (28 let). - přítele by neměla mít. Nicméně jsem neudělal nic - žádný vzkaz jsem jí nenapsal a ani jsem jí nijak "nápadně" neoslovil. Určitě o mě ví - to ano. Ale spíše jsme spolu prohodili jenpár slov než abychom si nějak extra povídali. Hodně toho teď lituji, ale TO už prostě nevrátím
Já bydlím v Praze a ona v Brně. Jedinou šancí jak jí "oslovit" je tedy pouze Facebook.
Myslíte že je dobré na ní vybalit v jedné zprávě to jak má nádherný úsměv, jak je krásná a ,že doufám jak jí někdy ještě uvidím a dáme řeč? Podle mě zde nemám žádný prostor na okecávání - musím jí to napsat jednoznačně. Co si o tom myslíte vy?

Samozřejmě je zde také můj strach z toho jak se "zesměšním", stejně mě pošle do háje atd. - což plyne z mé nízké sebedůvěry v těchto záležitostech.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eb*
hodnocení

2x
Napiste ji, tim nemuzete nic ztratit. Mozna bych na ni hned vse nevybalovala. Spise bych zkusila neco ve smyslu, ze jedete pristi tyden do Brna, tak jestli by nemela cas na obed nebo veceri... Pokud jste ji nebyl uplne volnej, rada si na vas cas udela. A pri osobnim setkani uvidite hned i reakci.

krasula
hodnocení

1x

Jestli si nejsi jist tím, žes ji zaujal, tak jako ona Tebe, tak s dvořením opatrně. Vybalit lichotky, to ji zaskočí. To je moc přímé. Riziko, že se shodíš. Stačí, když požádáš o přidání do přátel, pošleš něco vtipného, aby i ona vtipně zareagovala. Můžeš jí poslat třeba přání k svátku. To je jedno, že ho nemá, že Ty oslavuješ dneska všechny krásný baby...To s tou návštěvou Brna můžeš zařadit po nějaké době, kdy Tě bude akceptovat. Zaujme ji spíš pohodovej styl komunikace, smysl pro humor. Vžij se do ní, ona na Tebe teď nemyslí. Jseš si jistej, že tak pěkná holka je sama?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Má cenu? To musíš vědět ty, jestli chceš nebo nechceš. Rozhodně bych to na ni nevybalil rovnou, ale začal trochu obecněji. Jistě máte oba z akce nějaké vzpomínky a tím by se přece dalo začít. Na druhou stranu si uvědom, že ona je přece jenom o pár let starší a možná bude mít jiné priority.

hodnocení

0x

Je škoda, že jste nenašel odvahu říci to té dívce do očí a trošku více se s ní seznámit. Já osobně si nemyslím, že je dobrý nápad jí to teď psát. Ale záleží na Vás. Na ní pak bude, zda Vám bude chtít psát a být s Vámi v písemném kontaktu. Spousta lidí si nechává utéct příležitost k seznámení v reálném životě a raději komunikují přes pc klávesnici. Chápu, že se třeba stydíte, ale je to škoda...

petr992
hodnocení

Jeste jeden detail sjem vynechal - nwm zda podstatny.

Na te akci byly obalky pro tajne vzkazy. Myslel jsem tedy, ze diky tomu by to nebylo tak blbe ji napsat az ted pres FB. Uznavam ale ze jsem promeskal prilezitost - mel jsem to udelat uz tam.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak mě hlavně upoutala ta věc, že ty jsi z města vzdáleného 250 km. To se do Brna budeš případně stěhovat, nebo něco podobného naznačila ta slečna? Ona zase do Prahy? Nebo tam budeš někdy nějak dojíždět? Vztah na dálku? No, nevím.

eivlis*
hodnocení

0x

Urcite to udelejte a oslovte ji.. Nelitujte toho co jste udelal(v tomto pripade neudelal), ale toho co jste neudelal, takze to udelejte.. Jste chlap a pokud vas odmitne, tak co, ale neverim, ze vas odmitne nejakym tvrdym zpusobem, ale bude "jemna".. Nez jsem poznala manzela, tak jsem zazila x vztahu a kolikrat jsem chlapy odmitala, ale slusne, mile, ale vzdy kazdy pochopil.. O zadny trapas se nikdy nejednalo a vubec nejde o zesmesneni a naopak jsem se divala vzdy mile na chlapa, ktery je uprimny a hlavne jsem milovala a to stale plati, ze se chlap chova jako chlap.. Tak vas odmitne a co..-) Zivot jde dal...-) Vztahu a dalku se pripadne neboj.. Muj chlap je z Liberecka, ja z Olooucka.. Zacatek vselijakej, ale byli jsme pro sebe ti pravy a dnes jsme spolu 10 let i s nasema detma.. Vse je o lidech..

humbucker*

Ahoj. A tak to znamená, že mladý pán pošupajdil na Olomoucko? Ano Eivlis?

eivlis*
Přesně tak:)Řešili jsme dlouho kam a jestli tam, nebo sem a nakonec ke mě:)Můj se smál te naší moravské řeči, ale prej si už za ty roky zvyknul:)

hodnocení

0x

Já si myslím, že to co si myslíte, není vůbec dobré. Kapku jako ode zdi ke zdi. Nejprve nic nic, skoro nezájem a pak záplava lichotek a citů. Příjde mi to jako těžká schíza. Kdybych to já takhle zažila, pomyslela bych si, že jste schizofrenik. *sok* Pročpak si nemůžete psát jako dva lidi, kteří si jsou sympatičtí? Časem se tento vztah může měnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]