Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám pěti-letou dcerou, která mi nechce nosit kalhotky. Před pěti lety měla tady maminka jita tentýž problém s dcerkou. Chtěla jsem se zeptat, jak jste to vyřešili. Moc děkuji
Jestli jsou to takové ty úzké škrtivé syntetické, tak se ani nedivím. Doma, když bude v delší sukýnce "naostro", tak bych to dovolila. Ale třeba do riflí, to ne. Znám maminku, co dětem dává kalhotky i pod pyžamo. Tohle snad není váš případ. Asi bych sháněla kalhotky příjemné a něčím zajímavé. Myslím, že to pomůže vyřešit čas. Začne se stydět. Nastoupí do školy, kde se převlíkají do TV...A nebo jí dejte kousavé kamaše na holou, možná, že změní názor.
No vidíte a my u pětileté vnučky řešíme opak, ta zas nechtěla celé léto chodit na ostro ani na dvoře a kalhotky si obléká i pod pyžamo, v MŠ si je prý musí nechat i na spaní. Vemte dceru do obchodu a nechte ji vybrat, já vnučce koupila krásné prádlo krteček a nikdy ho neoblékla, prý je hnusné u nás letí spangeboob, mimoni, zvířata a ještě tak Ledové království ale z toho raděj než princezny sněhulák Olaf. U nás jedině bavlna a běda kdyby tam byl kousek krajky, nejraděj s nohavičkou, prvně odstříhat cedulky jinak je nechce, že to škrábe.
doplněno 31.08.15 18:28:No vidíte a podle mě je to zhovadilost, písnička Jsem blbej burák je hnusná, pan Krabs je idiot a "hambáč" je cosi co by dítě nemělo nikdy pozřít. Zlatý Rákosníček a Maková panenka. Ovšem trička nakupuji s tím "Bobem" a ještě stupidnějšími Mimoni a jakýmisi ptáky Angri birds. Aspoň, že jste se zasmála, já jsem ráda, že jakž takž umím česky a celá angličtina mi může...
Teď jsem se zasmála :D. Spangeboob znamená něco jako "drobné (ve smyslu peněz) prso" :D. Děkuju za rozveselení. Jinak je to Spongebob ("Mořská houba Bob") a je to jeden z nejlepších seriálů pro děti (není to jen bezduché poučování, ale je tam spousta narážek na sociální a ekonomické - a další, současné i minulé problémy ve světě)
doplněno 31.08.15 18:37:Mimoni je vskutku nechutný způsob, jak na dětech rýžovat peníze. Ale Spongebob je hodně inteligentní (i když se to na první pohled nezdá). Ještě dál je Adventure Time (Čas na dobrodružství), no a potom samozřejmě Steven Universe a Gravity Falls. Nejsou idylické a dokonalé, ale naopak jsou tam zobrazovány problémy současného světa, jsou tam problémy, se kterými se člověk může setkat v normálním životě atd. Takže určitě bych tyhle seriály nehanila jenom kvůli tomu, že jsou zahraniční a (občas) "hlučné".
Jinak teď mají i v Tescu akce ve F&F, kde mají různé oblečení s potiskem pro děti. Tak třeba by se našlo i tam něco.
To je zbytečných názvů! To je potvůrek vyprodukovaných na kšefty! Na velké kšefty! Znepokojuje mne, že mi vnoučata vypočítávají jejich jména a vlastnosti, a jak je obdivují! Kdyby tuhle energii daly do vyjmenovaných slov nebo stejně dychtivě počítaly násobilku. Myslíte, že tyhle pahrdinové , většinou kýčovité stvůry, obohatí jejich osobnost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.