Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak s ucpaným nosem

Od: sarlot odpovědí: 5 změna:

Dobrré odpoledne mám tři dny upcané nosní dutiny. Nos prázdný,ale dutiny asi ucpaný. Nemůžu kýchat, smrkat, předklánět se neboť pak mám šílenou bolest hlavy, bolest kolem oči,... prosím o přirozenou radu děkuji Š..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Napařovat nohy po kolena a ruce po lokty v horké vodě. Dutiny se uvolní. Nebude to ovšem napoprvé.

Taky jsem se v jedné diskuzi dočetla, že pomůže obklad čela švédskými kapkami dr. Theisse. Při první aplikaci se prý uleví a při druhé se vysmrkají provazy a je pokoj. Odzkoušené to nemám.

fany08*
hodnocení

0x

Může pomoci Vincentka, kapat si ji do nosu, klidně každou hodinu. Ale napadlo mě, nemůže to být alergie na pyl? Takhle se projevuje u mého syna, na to by už babské rady nestačily.

jambus*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Já bych doporučil inhalovánín .Já mám sennou rýmu a když je nejhůř a nezabírají mi medykamenty od doktorky a mám ucpaný nos,tak dám do hrnce vodu -přivedu k varu,pak si s tím sednu ke stolu,dám na hlavu ručník a inhaluji.Někdo přidává i sůl.Ale musíte být velmi obezřetná při manipulaci s horkou vodou.

Pokud problémy budou přetrvávat zajděte radji k lékaři.Hodně štěstí a zdraví :)

myse*
hodnocení

0x

pomáhá suché teplo (např. -solux) hodně nahřát čelo a obličej, možno natřít čelo Tygří mastí - ale to je docela masakr.

Pokud to nepřejde - skočte k doktorovi napíše vám léky, které nejsou volně prodejné.

crazim*
hodnocení

0x

Zdravím, je možní že máte začínající alerii. Zajděte si na obvodním lékařem a povězte mu o Vašich problémech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]