Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam s ročním dítětěm do restaurace?

Od: anonnnnym odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nevíte kam se dá jít s ročním dítětem třeba do restaurace, kavárny, any jsme tam na něj viděli, když by si hrál v dětským koutku? Něco jako mají v Ikee na Zličíně... Děkuji moc. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Pokud jste na cestách, není problém kamkoliv zajít, jak do obchodu, restaurace, kavárny, rychlého občerstvení a koupit co potřebujete, případně dítě na Wc přebalit a omýt..

Pokud máte plánovanou cestu, vzít si co nejvíce věcí potřebných z domova, abyste nemusela něco shánět.

V případě, že jste blízko domova, tak se domů vrátit a dítěti poskytnout co potřebuje.

Nyní je stále hezké počasí, nejlepší bude pro celou rodinu pobyt v přírodě. Pro děti je v každé vesnici, městečku zřízeno dětské hřište i s pískovištěm, kde se malé vyřádí.

Pokud se chcete družit s kamarádkam, tak určitě je pro všechny nejvýhodnější návštěva na střídačku u kamarádek v bytě nebo na zahradě.

S výše uvedenou odpovědí také souhlasím. Velké obchodní domy, nákupní střediska mají dětské koutky s hračkami.

Mnohdy mají i cukrárny malý stoleček pro menší děti, kde si mohou hrát, kreslit, něco v klidu sníst.

Možná, že by bylo lepší, kdybyste napsala, z jakého města jste, nebo z jaké oblasti. Pak by Vám možná přišly odpovědi zcela konkrétní.

Jsem si jistá, že roční dítě patří do kavárny jen po tu chvíli, co nedělá velký rozruch, nekřičí, neběhá, neplete se do cesty, rodiče ho zvládnou a ono poslechne.

Vy jste rodiče, odpovídáte za něj, aby nerušilo hosty. Každý má nárok na klid. Tam, kde jsou děti vítány, tam pro ně mají tyto takzvané hrací koutky, ale když neuvedete místo. Já bych Vám mohla vypsat restaurace a cukrárny u nás, ale co když bydlíte někde na opačné straně republiky?

Pokud si zadáte dětský koutek Praha apod. jistě se nějaké místo najde.

Já bych doporučila Brumbambule Vysočany dětská herna s občerstvením. Tam se děti vyřádí.

anonnnnym
hodnocení

Ano, jsme z Prahy. Zapomněla jsem napsat.

Jinak děkuji za zkušenosti.

Náš malý - už teda skoro rok a půl - nevydrží sedět v židličce s jednou a ještě k tomu svojí, tudíž okoukanou hračkou. Právě že v Ikei sedíme vždy poblíž, dohlížíme na něj, ale vždycky si vystačí sám, hraje si a i když tam sedíme pěkně dlouho, nikdy pak nechce jít. Manžel ale už do Ikei nechce, jsme tam často, proto hledám něco podobného, kde jsme ještě nebyli, aby bylo vše v klidu bez řevů a se spokojeností z naší strany rodičů i syna.

hodnocení

1x

Všechny IKEA mají hrací koutky. Celý obchod je vymyšlený pro celou rodinu. Sednete si velice blízko, připraveni vyskočit a zasáhnout. Také jsme to tak dělávali. S tak malým dítětem u bazénku s míčky. Ty kluci milovali.

anonnnnym
hodnocení

Právě to děláme, vydrží si tam hrát hodiny a my se spokojeně najíme, popovídáme... spokojenost na obou stranách. Ani se po nás neshání. :D

Zmínila jste se o bazénku s míči, to je hned při vstupu do Ikei, ale to vám hlídají zaměstnanci Ikei, že? Nebo i ho tam můžu hlídat sama? Protože asi těžko budou hlídat rok a půl staré dítě. I když by to bylo fajn. Nikde jsem totiž nenašla informace od kdy atd.

Děkuji z rady. :)

hodnocení

0x
Mamacoffee - mají síť kaváren. Mám zkušenost s tou na Křižíkově. Žádný dětský koutek tam není, ale přinesou dětskou židličku a je tam gauč. Roční dítě je na herny ještě docela malé, vystačí si se svou hračkou a tomu našemu stačilo, válet se po nás na tom gauči, zatímco jsme si mohli v klidu povídat. Mají dobrou kávu a umí ji i ze sojového mléka..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]