Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi muži nedvoří?

Od: beznicku odpovědí: 27 změna:

Pořád slyším, jak je o mladé holky zájem a jak se jim pořád někdo dvoří a mají na každém prstu 10 chlapů. Mně je 28 let a za celý život jsem nikdy nepozorovala, že by mě nějací muži někdy sami oslovovali (když nepočítám bezdomovce, feťáky a důchodce - ti se mě oslovit nebojí :)). Přitom je tolik příležitostí, kdy to mohli udělat - každý den jezdím do práce autobusem a nikdy si ke mně nikdo nepřisedl a nebalil mě (krom dříve zmiňovaných skupin lidí), na obědy chodím sama na menu do restaurace a tam taky nic. Těch pár chlapů, které jsem v životě měla, jsem si musela pracně sbalit já. Ale já už to nechci dělat. Já už taky jednou chci, aby někdo oslovil mě. Bylo tolik kluků (za mého mládí), které jsem měla ráda, chtěla jsem je, trápila jsem se pro ně, nemohla jsem kvůli nim spát a oni na mě kašlali. Nikdy to nebylo tak, že by někdo chtěl mě.

Ale já už to takhle dál nechci mít. Jak to udělat, aby se mi muži dvořili a aby o mě jevili zájem?

P.S.: Upozorňuji, že nevypadám nijak hrozně (nejsem potetovaná, nemám žádný piercing, nejsem ani tlustá, ani moc hubená, prostě normální holka).

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bbb*
hodnocení

3x

Normální holka, musíš mít trochu víc, třeba pěkně upravená, krásné nehty, šaty, nebo pergektně padnoucí džínky, lodičky, moderní účes, hezký úsměv, bílé zuby jak perličky, nemusíš být krásná, kluk vidí, že jsi načinčaná a pro koho asi? Vidí, že chceš líbít a asi někoho hledáš, tak se tě nebojí oslovit. Ne uměle načičaná, ale jako ledabyle, tak aby to vypadalo elegatně, samý krásný kusy. Ne mít hory hadrů, ale opravdu pár krásných kusů, které se můžou krásně doplnovat. Píšeš, že nemáš tetování, ale ted je to modní a sexy, klidně bych si někam nechala vytetovat něco malého, nebo holky nosí i falešné tetování, co se časem umyje. U nás v práci holky měly na ramínku, třeba sluníčko, nebo malý motýlek na krku. Třeba ted v létě pěknou podprsenku, tričko s výstřihem, ne moc, ale tak akorát vypasované. Máš nějaký koníček, neboj se ho prodat, já mám třeba ráda poezii a tak jsem každého otravovala s básněmi a že tohle je krásné a tohle, a některý mi řekl, že jsem ho na ty básničky dostala. Když se mi nějaký kluk líbil, tak jsem se mu podívala do očí na další dobu, jako kdybych objevila Ameriku a usmála se a on taky a šel pro mě třeba tancovat, nebo mi něco poslal. Prý když se muž na tebe podívá 2x tak jsi ho zaujala a líbíš se mu. Jednou jen tak náhodně, ale po druhé proto, že mu připadáš zajímavá a něco na tobě je. Ted v tomhle věku, by se ti měli muži nejvíce dvořit, žena už není dívka, ani není ještě zralá, ale tak akorát, máš nejlepší léta.

zzzlatokopka*

Tričko s výstřihem zabere vždy:)

hodnocení

3x

Nesmíte věřit do slova všemu, co se říká. Ne o všechny mladé holky je zájem, ne všechny mají na každém prstu 10 chlapů atd...Zaujmout muže dokáže i docela normální holka. Pokud z ní vyzařuje něco navíc, co třeba nevyzařuje z jiných. Tomu se říká charizma, kouzlo osobnosti. U někoho je to úsměv, vzhled, hlas, pohled, vystupování, u jiného chování, postoje a názory, smysl pro humor, u dalšího je to třeba všechno jen o umění komukace, či ochotě naslouchat druhým..U Vás je možná problém ve vašem uvažování. Chtěla byste, aby se Vám muži dvořili a měli o Vás zájem...Proč se nesnažit, aby si Vás všiml třeba jen ten jediný, který by se Vám dvořil a měl o Vás zájjem? Především z Vás musí být cítit, že jste pohodová, netvářit se mrzutě, ani nedobytně. Takové zdravé sebevědomí též není na škodu..

martinaa*
hodnocení

2x
Piercigy mam, tetovani taky, oblekam se sportovne, hlavne dziny, kecky, pohoda. A na nezajem su stěžovat nemuzu, stejne jako spousta mych "obycejnch" kamosek, co na sebe nepatlaji tunu mejkapu a neleze jimmzadek z minisukne.
Takze bych si tipla, ze chlapy mozna odrazujes chovanim, nejakym signalem, co nepusobi dobre. Proc chodis na obedy sama? Mozna pusobis na okoli moc chladne, nepristupne, namyslene. Poptej se kamaradu, jak na ne pusobi tve chovani a prvni dojem.

ladinpraha*
hodnocení

2x

"P.S.: Upozorňuji, že nevypadám nijak hrozně (nejsem potetovaná, nemám žádný piercing, nejsem ani tlustá, ani moc hubená, prostě normální holka)."

Myslíš, že tohle je to nejdůležitější? Já si myslím, že mnohem důležitější je to, jak se tváříš a co z tebe vyzařuje.

hodnocení

1x

Milá slečno, mě je momentálně 31. A připadá mi to, jako byste popisovala můj život. Taky nejsem tlustý ani úplně hnusný a taky se mi žádná nedvořila. Ale já byl paličák, řekl jsem si, že se nebudu vnucovat jako první a taky jsem vždycky kvůli tomu utřel nos. Co já se natrápil kvůli holkám. Kolik jsem jich platonicky miloval a kolik jsem měl příležitostí jim to říct a nikdy jsem nic neřekl a čekal jak trouba..

On když člověk nepřidá rurku k dílu, tak má smůlu. Já to teďka už vím a kdybych byl mladší a měl preparát života, tak spoustu věcí udělám úplně jinak. Přeju vám štěstí.

buss
hodnocení

1x

Jednoduché a prosté, asi jim nestojíš za to, něco je odpuzuje, odrazuje. Přemýšlej, a dívej se na ostatní ženy.

dylin
hodnocení

1x

" Třeba se Vás... plachej. " Koudelka

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Normálka. Na některé letí chlapi jak muchy na pivo (či jak se to říká), jiné ženy chodí po tomto světě bez povšimutí. Kde hledat problém? V chybějícím tetování nebo piercingu to nebude... Netváříte se nějak nepřístupně? Třebas o tom ani nevíte.

zzzlatokopka*
hodnocení

1x

Je potřeba se občas usmívat. Také se lidem dívat do očí.

Někteří llidé, když na ně člověk jen krajem očka pohlédne, tak hned sklopí hlavu a dělají, že tam nejsou, takového člověka se nikomu oslovovat ani balit nechce, pač ta reakce vypadá jako "úchyle neotravuj"

Nesouhlasím.. Tento postoj u mě nezabírá.. Vždycky se najde nějaký, co se odradit nenechá.. :D Naopak, nejčastější záminka k oslovení mé maličkosti je na způsob: taková pěkná slečna a mračí se, úsměv by Vám slušel apod.. :D
Ono to chce něčím vyčnívat z davu. Mělo by být znát, že o sebe slečna pečuje, ale ne uměle. Zdůraznit přednosti, potlačit nedostatky.. Co se zeptat na názor nějakého kamaráda?
zzzlatokopka*

Nesouhlasíte, nevadí:-D Na to jsem zvyklá, ženské se mnou často nesouhlasí.

Já jsem člověk veselej, tak proč bych se mračila. .-D :-D

agaxy

Teda vy jste mi fakt zlatokopka! Právě jste vyloženě trefila přesně můj názor :) Vy se v životě neztratíte...vaše rady jsou "nad zlato" :) A právě to zase tazatelka zcela přehlíží *smich* Asi jí není pomoci *tanec*

hodnocení

1x

Najděte si kamarádku,která je ve společnosti oblíbená a choďte na společné akce.Budete mít víc možnosti na seznámení a eventuální nápadníci poznají jaká ve skutečnosti jste.

bbb*

Radím ti, na zábavu a vůbec, hledej si kamarádku, která je o jeden nebo i dva úrovné níž než jsi ty. Pak když jdete někam spolu, budou se všichni točit kolem ní a ty budeš až ta druhá, budeš sbírat drobky co na tebe zbyde. To je moc frustrující a bude tě to švát, budeš neštastná.

Nesouhlasím s Váma,to co ji radíte by byla katastrofa.Právě kamarádka musí být ten tahoun,který ji uvede do společnosti.Vím o čem píšu:).

hodnocení

1x

Hádám, že vy nejste dívčina v nesnázích. Je zajímavé, co taková hezká, nejistá prdelinka v nesnázích u chlapů vyvolává. Takové děvče, když to má v sobě, má mnohem snadnější život. Neříkám, že je v nesnázích, postačí, když se tak zatváří. Kámošku, parťáka, nikdo nemusí dobývat, dvořit se jí. Je to jako to rčení: Muži milují blondýnky, ale žení se s brunetkami. :)

eivlis*
hodnocení

0x
Před pár lety mi bylo jako vám,ale co píšete jsem neznala a naopak dvoreni chlapu jsem zazivala docela často a které ženské by se to nezamlouvalo:)Taky bych spíše řekla jestli nebude chyba ve vašem přístupu.
Jinak co se balení chlapů týče, tak u mě vždy spíše platilo přísloví, že já si chlapa výběru aniž on o tom ví, ale balil mě vždy on aniž věděl, že byl mnou už dávno vybrán a pak se dvoril a snazil a já jsem byla hrozně mile překvapena:)

beznicku
hodnocení

Děkuji za cenné rady a postřehy a budu ráda za další :)

Je možné, že na některé lidi působím uzavřeně - protože si většinou čtu knížku nebo nad něčím přemýšlím, ale to dělá většina lidí - mnozí mají sluchátka na uších nebo koukají do tabletu a taky se nedívají kolem. Třeba to dívání se někomu cizímu na ulici do očí by mi přišlo neslušné. Kvůli práci se musím oblékat alespoň trochu elegantně, takže třeba boty na podpatku obouvám docela často.

Jinak taky mě napadá - pokud je někdo chladný nebo uzavřený, tak to je asi jeho povaha. Jak to má udělat, aby takový nebyl? Stejně tak jako když je někdo suchar, nebo naopak když je to veselá kopa. Lidi jsou různí a když se má někdo uzavřený chovat otevřeně (aby se s někým seznámil), tak tak je to nepřirozené a musí to být přece strašně poznat, že to není úplně jeho rukopis.

No jo povahu člověka holt jen tak nezměníš, bohužel. Někdo je sangvinik a dokáže bavit kupu lidí kolem sebe. Někdo je spíš melancholik a více přemýšlí, je zadumaný a kdyby měl bavit partu lidí, tak ho to bude akorát tak stresovat. Mezi povahami jsou diametrální rozdíly. Jednou mi kámoška řekla, že kdyby mě neznala, tak by si myslela, že jsem namyšlenec, že prý se tvářím, jak ledovej psí čumák :) A přitom já se rád směju, když někoho znám déle, dokážu dělat srandičky a všechno kolem, ale cizí mě asi vidí bohužel jako ten psí čumák no. Já když jdu po ulici, tak se většinou prostě nesměju a nekoukám lidem do očí a oni z toho usuzují to a tohle. Proto já od jisté doby nikdy nedávám na první dojem. Ten strašně klame.

eivlis*
S váma naprosto souhlasím:)Celej život říkám,že nic není tak jak vypada a toho se držím:)Taky asi pusobim nevím jak a realita je jiná..
eulalie*

S tím seznamování je to těžké zvláště pro povahy vašeho typu. Mlčenlivá intelektuálka s knížkou není příliš atraktivní pro své okolí. Neberte to nijak zle. Byla jsem na tom stejně jako vy, takže vás chápu. Odložte na veřejnosti knihu, dívejte se po okolí a... tvařte se přirozeně. Škleb od ucha až k uchu by stejně každého potenciálního nápadníka opět odradil, když vám smát se není přirozené. Anebo si kupte knížku "Řeč těla". Určitě používáte uzavřená gesta, která na druhé působí jako závora, a tu se bojí překročit.

zzzlatokopka*

Ne na někoho vyloženě čučet, ale když se ti někdo líbí, tak se mu podívej krátce do očí a usměj se. Kam jinam bys mu chtěla koukat? :-D Co je na dívání do očí neslušného? Přece když se s někým seznamuješ, tak mu při podání ruky také koukaš do očí. Nejsme v Číně, tady si do očí koukat můžeme:)

jackr*
hodnocení

0x

Co jsem si pořídil tmavé dioptrické brýle, tak koukám na ulici především do těch výstřihů :D *smich*

krasula
hodnocení

0x

No na klasickou zábavu , to nevím. Spíš nějaké zájmové akce, kde se člověk společně zasměje i s lidmi, které vidím poprvé. Ten situační humor třeba na cyklistických závodech, turistických vycházkách, kulturních akcích, výšlapech, jazyk. kurzech a jiných kurzech, nočních prohlídkách zámků, autorském čtení, ap.- ten boří bariery. Lidi jsou si tam blíž. Najdi si něco "svého" v okolí. S někým si vyměnit názor, někomu něco podat, zeptat se. S osamělou mladou ženou v jídelně, byť by byla pěkná, se chlap těžko z ničehož nic dá do řeči... Možná Oldřich Nový . Prostě jít tomu naproti.

redef
hodnocení

0x

To je blbost ,že by intelektualní žena nebyla atraktivní! Pro mě třeba je. Já už dávno nehledám jen pekne nafitenou holku, co má v hlave prázdnotu. Pravý muž cení neco jineho. Holky kteří maj úroven,to je to co si nejvíce važím na ženách.Až na to že takových je tak 10% žen.

Ps me se taky žadna nepokoušela sbalit ,teda až na zastup tupých holek ve veku plus mínus 18 a takovou opravdu nehledám. Hledám opravdovou ženu na život ne na jednu noc!

jamal*
hodnocení

0x

Třeba váš způsob péče o vnějšek není nejvhodnější. Volba oblečení, parfém . Nebo tlacháte nesmysly a ono se to šíří jako lavina. Co kdo může radit.

Jen vím, že když o sebe žena dbá, má krásně upravené nehty na nohou, pěkné oblečení ( v tom jsou mistryně Ukrajinky !), tak vše jde jako po drátkách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]