Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krev v moči?

Od: sadboy odpovědí: 3 změna:

Ahoj.. dneska jsem byl v posilovně a když jsem přišel domu, tak jsem šel na záchod.. a normálně jsem močil takovou narůžovelou tekutinu.. střídala se s normální močí.. nevíte co to může být? Jsem z toho docela vynervovaný.. :/

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

1x

Barvu moči může změnit i náš jídelníček - zkuste si vzpomenout, jestli jste si nedával třeba šťávu z červené řepy, či něco podobného. Pokud ne, vyhledejte lékařskou pomoc. Mona

doplněno 27.08.15 21:50:

Neřekla bych. Jen tak by se to dít nemělo (samozřejmě jen pohled laika). Pokud by byl nějaký úraz, nedivila bych se, ale jen z námahy... *nevi*

sadboy
hodnocení

Šťávu jsem si nedával.. Nemůže to být z námahy?

ria*
hodnocení

0x

Mohlo to být i dehydratací - člověk se vypotí, a pak se nakoncentrují odpadní látky na málo vody v moči a ta je pak tmavší.. no ale stejně víte, že jedinou dobrou odpověď dostanete od doktora..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]