Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna maželek

Od: meomeo* odpovědí: 16 změna:
Dobrý den,
Jsem zvědavý jestli je v TV show "Výměna maželek" obsahuje i sex?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Do takové kvalitní TV Show jakou je výměna manželek se výbírají konfliktní typy a povahy jedinců. Takže když si celou dobu lezou na nervy a pomlouvají se, tak těžko budou sexovat.

A kdyby tam zase dali dva klidné vyrovnané a přátelské lidi, tak si budou vzájemně pomáhat a vycházet si vstříc, ale sexovat asi nebudou. A kdyby přece, tak je to intimní záležitost, se kterou se nemusí každý předvádět v televizi.

Ale klidně věřím tomu, že kvůli sledovanosti jsou tvůrci pořadu ochotni tam nějak naaranžovat i milostné scény. Ať dělají cokoliv, sledovat to stejně nebudu.

Souhlasím s příspěvkem viz výše.Ještě dodám,přihlašují se většinou páry - rodiny,které jsou bez prostředků.Za toto natáčení dostávají poměrně vysoké finanční obnosy.Nechci někoho urazit,je to můj názor...Copak nevidíte ty trapné a duchem nízké scény? Jak je na to připravují,jenom aby byla vysoká sledovanost? Jejich hádky?...Vše je zincsenovaná,trapná fraška !

Náhodou občas číhnu,ale opravdu pouze chvilku.To mi stačí *zed*

Nebudu se na to dívat...

sanyo*

zcela souhlasím s wamp, nedokážu dost dobře chápat ty, kteř tento paskvil pravidelně sledují.. Místo toho "mohly" uvařit chlapovi guláš a přinést pivo, spíše dvě..;) Místo toho mohly uvařit chlapovi guláš a přinést 2 pivka a dívat se s ním třeba na atletiku..:)

bbb*

Sanyo, přihlas se do toho pořadu, byl bys výborný adept.

sanyo*

Určitě chceš, aby jsme se tam přihlásili spolu? Já ale dopravdy nemám čas na takové ptákoviny..

Přiznám se, že jsem tu show měl čest vidět a nemyslím si, že by bylo nutno něco inscenovat. Uvědomte si, že v národě jsou skoro 2/3 hlupáků - není žádný problém na někoho takového narazit a už vůbec ne u televizní show, do které se tyto typy lidí samy hlásí. Co jsem slyšel, tak odměna je pouze pár desítek tisíc. No neberte to - udělat ze sebe kreténa v televizi za pár šušňů.

hodnocení

3x

Mám dojem, že když ta realityshow začínala, tak tam byla zmínka, že podle pravidel sex není přípustný.

plavest*
hodnocení

3x

Mě to baví. Sleduji tyto pořady- Výměna manželek, Súdná sieň a Živí mrtví.Jiné pořady nemusím.

A manžel mi nemusí nosit pivo a dívat se se mnou.

hodnocení

2x

Tedy, co já u tohoto pořadu nechápu - VŠICHNI SE TAM PŘIHLAŠUJÍ DOBROVOLNĚ NA POUHÝCH 10 DNÍ A POŘÁD TAM FŇUKAJÍ ! Nedovedu si představit, kdyby partnery na několik měsíců rozdělila vojenská služba, jaká byla za totáče !

Firma na výrobu kapesníků, by rázem nastihala.

hodnocení

2x

Nechápu proč tu hodnotíte lidi co to sledují a ne učinkující. Snad může být 1000 kvalitních důvodů to sledovat. Jen namátkou... může mě zajímat jak lidi bydlí, jak to vypadá u nich doma a můžu hledat nějaké nápady, můžu sledovat nářečí či výskyt sprostých slov v různých oblastech ČR, můžu sledovat lidskou psychiku a stupiditu...atd. Je na tom něco špatného?

Spíš mě zaráží kolik lidí se hlásí do Prostřeno co vůbec neumí vařit, nebo nejí skoro nic. To je opravdu na hlavu...

eulalie*
hodnocení

1x

Výměna manželek? Co to jako je? To fakt lidi baví sledovat takové stupidiny? Asi ano, jinak by to televize nevysílala.

andri*
Prominte mi.Skoda slov.Kdyz se vyjadrim k tematu tak jen k tomu.Jestli to nekdo sleduje nebo ne a co vubec sleduje a kdyz uz se pta tak jeho boj.
Sleduji vymenu manzelek,ano sefe,Talent,obcas superstar,Ordinaci,na prima love Dorty,kila dolu nebo Preziti.A jsem zcela normalni.Proto to tv vysila.Prostoze je zajem u divaku.Tak asi jsme narod stupidní.

hodnocení

1x
Já teda hlavně nechápu lidi, kteří tam kvůli pár korunám jdou, ukážou své soukromí a často se tam ještě k tomu ztrapní, ale to je jejich problém.
Jinak, i když nejsem fanoušek reality show, tahle je jediná, kterou můžu.
A abych odpověděl na otázku, tak sex v pořadu nebývá, aspoň já se tam s nim nesetkal.

andri*
hodnocení

0x
Ja si myslim ze ano.Trebaze mi to produkce zakaze ale jak se o tom dozvi?Kdyz vypnou vecer kamery a jedou na hotel?Nebo sedi u jejich postele celou noc?Sex tam urcite obcas je.

hodnocení

0x

Tak zrovna dneska to dávají. "První republiku" jsem už jednou viděla a po druhé už nemusím, jelikož je detektivní zápletka už rozpletena. Takže už to není napínavé. Pak je nějaký nový seriál "Přístav", podle upoutávek to bude pěkná konina pro slaboduché, ale kouknu se na začátek, abych neodsuzovala dopředu. A tak se kouknu také na tu "výměnu". Jinak sleduji "Prostřeno", neboť pořád nemohu pochopit, kolik divných lidí mezi námi žije. Člověk, který se přihlásí do soutěže, která je založena na bázi jídla a vaření, a který potom vykládá, že nejí polovinu z normálních a běžných ingrediencí, které jsou k přípravě pokrmů nutné, nelze pochopit. Pokaždé mne někdo dokáže přivést do úžasu svou blbostí. A pak mne také baví sledovat, jak jsou podlí, prolhaní a závistiví. Ale tam podezírám organizátory z toho, že oni normální lidi vyřazují. Ono by to totiž pak už nebylo o ničem, protože o vaření jako takovém, v tomto pořadu určitě nejde. Nechce se mi věřit, že to je opravdu reálný pohled na naše spolubčany, i když je to tak zvaná "reality šou". A co se týče otázky, zda tam bude docházet i k sexu, tak podle mne asi ne. Ale dnes na to kouknu, abych věděla o čem to vlatsně mluvím.

sebod*

Tak k sexu tam dochází. Aspoň tomu tak bylo u rodiny, kterou znám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]