Nejste přihlášen/a.
Vydrž! Končí prázdniny a začne škola. A s ní pevný režim a úplně jiné myšlenky. Život dostane řád a bude klid. V noci budeš spát a ve dne pracovat. Tak to má být a tak to bude.
Všechny ty rady jsou fajn, ale nic z toho nejspíš nepomůže. Kdo to nezažil, nepochopí. Spánek nemá zas tak velkou souvislost s fyzickou námahou.
Mám teď už 14letého syna. Nikdy nespal nějak skvěle, do 3 let skoro vůbec. Před pár lety začal mít zdravotní potíže. V jedné fázi přestal spát. 3el spát v 9, usnul ve 3 ráno...v 7 vstával do školy...prostě to nedával. Nezabralo nic, byliny, homeo, ani farmaka od lékaře...Bylo to zlé.Proserfovala jsem celý internet a hledala...a našla jsem melatonin, je to spánkový hormon, který někteří lidi nevylučují v dostatečném množství...U nás je na recept, ale na Slovensku se dá koupit jako potravinový doplněk...během 14 dnů se jeho spaní upravovalo a ž na usnutí kolrm 11. Bral ho čtvrt roku, pak jsme kůru zopakovali...teď se to vrátilo a usíná až skoro svítá...někdy dřív.
Přiznávám, že melatonin zatom moc nezabral, ale někdy se na nástup účinku čeká víc než dva týdny.
Celková pohoda je taky důležitá, tak zkuste i tu měduňku nebo třezalku, ale pokud máte skutečnou porucu spánku, tak účinek nebude nic moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.