Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam se ozvat

Od: hela* odpovědí: 5 změna:
Tak nevim co mám dělat jak se zachovat pracuji jako záskok za paní co má dovolenou -úklid mám na starost dvě patra paní má taky dvě patra ,svoji práci dělám poctivě!Zaskakuji po dobu 10 dni jenže po pěti dnech v práci se mě dějou divné věci ,jako například..paní mě řekla že nemusím uklízet čtvrté patro že už to udělala ,abysme mohli jít dříve domů ,jenže já jsem ji řekla že jsem se nedostala do kanceláře číslo xx že nemám klíče že tam nebyli at jde semnou ukázat mě to a nestačila jsem se divit záchody koše nebyli vynesené říkám ji že je tady bordel že to uklizela a paní ticho ,tak jsem to rychle uklidila zároveň jsem si všimla že na dveřích bylo napsáno prosím uklidit kancelare číslo 416 417 a říkám ji to tak tu kancelář otevřela a samozřejmě uklizela nebyla -,narychlo jsem ji uklidila myslím že ji to nebylo vhod ! Další den bylo pondělí a paní opět vehementně chtěla uklidit dolní patro ,které máme na stridacku ,jenže já šla a zkontrolovala to a opět nevynesene koše na WC -uklidila jsem to a zas pronesla tady nejsou vynesené koše.Paní nic .Dnes další rána! Uklidila jsem si své a když jsme končili ,tak říkám paní "nedostala jsem se do kanceláře 419 420 a paní do jaký? A já to zopakovala a řekla včera jsem tam byla a dnes tam klíč nebyl a paní není to tendle? A já jo je to je on a ona že ho našla na chodbě na zemi nevěřím tomu -myslím že ho odendala ze svazku ,protože klíče co máme tak přístup má .Hned řekla že se tam jde podívat ,já uklizela ještě to dolní patro co se stridame .Přišla a řekla že tam byl bordel plný koše mja říkám že to není možné že včera jsem tam uklizela a i luxovala a trvala jsem na tom že ten klíč jsem nestratila !Mám veliké obavy že paní mě chce asi uškodit protože tohle se mě nezdá normální podotýkam že paní má papíry na hlavu ,ale proč to vlastně píšu !Mám strach že třeba něco ukradla ,nebo udělala schválně bordel aby to bylo na mě! Otázka zní jak se mám bránit?Mám zavolat vedoucí úklidové firmy a svěřit se co se mě nezdá? Poradte prosím nebo co si o tom myslíte Jako měla bych už dávno spát ale nemůžu nejde to ,přemýšlím a bojím se co mě v práci čeká.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

banan*
hodnocení

2x
Ja byt vami tak to s vedouci resim.
hela*
hodnocení

Přemyšlím stále dokola mám ráno zavolat, nebo počkat, až skončím -ještě 4dny mám odpracovat ,pak jdu zas na záskok jinam ,ale tam ,kde to znám a pracovala jsem tam už u jedné a té samé firmy.Paní se jinak chová ke mě hezky ,ale nezdá se mě to.
cuca*

Rozhodně zavolejte, ostatním by se taky nelíbilo, kdybyste vy uklízela spatně. A v ženském kolektivu vůbec - ty umí "bonzovat" jedna na druhou.

Asi se jí prostě nechce makat, nebo se bojí, aby si Vás tam nenechali a její kolegyně se měla kam vrátit?

hodnocení

0x

Určitě se připojuji k ostatním rádcům. Nenechat to plavat, promluvit si s nadřízenou a říci jí to přesně tak, jako jste to napsala tady. Tohle bych si já na "triku" rozhodně nenechala. Nevíte, co se ještě může stát.

hodnocení

0x

Jestli má ta paní papíry na hlavu,tak si svoje chování asi ani neuvědomuje, ale vám doporučuji v každém případě to oznámit vedoucí.Předejte tím tak případné obavě z nějakého nařčení proti vám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]