Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předčasná ejakulace?

Od: dustycz* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, nevím zda píšu vůbec na správné stránce, snad to budete brát za normální dotaz. Je mi 16, masturbuji asi od 12, neřeknu průměrně jak často, vždy jsem to dělal kvůli potěšení. Tím způsobem, že jsem "jel":D velmi rychle, před pocitem ejakulace jsem zastavil a takhle třeba 10 minut. Něco před prázdninami jsem přestal nadobro, přečetl jsem si nějaké pro a proti a rozhodl jsem se přestat. Vše v pohodě zvládám, závislý na tom nejsem. Na internetu jsem si našel něco jako posilování penisu ( pegym.com/... velmi velké fórum. hodně lidí píše dobré výsledky, je víceméně dokázáno, že to funguje. Jde o to, že to zvetší délku, objem penisu a mělo by i seuální výdrž. Té se týká tato otázka. Vždycky když jsem masturboval, i přes to, že jsem to dělal oprvdu hodně dlouho, jsem se cítil vyvrchloneě uz okolo v 1.minutě. Takže jsem musel přestat a pokračovat dál. Ze zvědavosti jsem včera zkusil znovu z důvodu té sexuální výdrže a stejně, po 1. minutě jsem musel zastavit na chvíli a poté pokračovat, takhle jsem schopný fungovat třeba 20 minut, ale jedná se o předčasnou ejakulaci nebo ne, když to dokážu udržet a poté pokračovat? Na internetu jsem četl spoustu příčin atd. ale víceméně vše napovídá tomu, že bych tím trpět neměl, sportuji, břicho mám dobře vypracováné, délka penisu 17 cm (někdy to je prý příčina z psychyckého důvodu, kvůli délce). Budu rád za každou odpověď, děkuji moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, zatím se pohybujete spíše v rovině teoretické a skutečnost Vám ukáže až praxe. Na to fórum se vybodněte a nevzdávajte se potěšení - zase tolik ho není .

Případný problém řešte, až pokud nastane (a nebudete na to jen sám). Zdravím!

dustycz*
25.08.15 18:02
hodnocení

Dík :D

cecek
Ahoj, nechci te zklamat ale to cviceni na prodlouzeni penisu nefunguje. Ani zadne preparaty atd. To je urceno pouze naivnim lidem. Nikdy nikdo vedecky ani nijak jinak nepodlozil ze to opravdu funguje. Kdyby jo kazdej by mel mezi nohama palicku na hrochy. Se svou vybavou muzes byt naprosto spokojenej. Ted jeste k te vydrzi snaz se nosit odhalenyho zaluda. Po case nebude tak citlivej. S vekem a zkusenostma to vypilujes. A napoprve se drtiva vetsina chlapu udela po trech drcech vis jak vzruseni, to a vono ted ty nervy a hned potom druhy kolo a to je pak jizda... Clovek uz je trochu otrkanej, ledy jsou prolomeny a nervozita fuc. Nebo zedva panaky koralky predtim fungujou jako mala brzda na jsem mravouk ale az 18+ vis jak ... Ale jak kdy. Zdarec a netrenuj nefunguje to a nepotrebujes to hlavne. PS s narustajicim vekem budes mit opacnej problem...

figurek*
hodnocení

0x

jediné co bych ti poradil je : přestaň se pozorovat. Když se budeš pořád pozorovat a kontrolovat a s někým porovnávat, pak na sobě najdeš tolik chyb a navymýšlíš si tolik mindráků, že budeš mít trvalou depku.

Předčasná ejekulace je problém, který komplikuje život. Je to defekt, který znamená, že někomu vyteče příliš brzy. Někdy i před začátkem sexu. Je to divné, ale je to tak.

Ale ty můžeš být v klidu. Jestli máš nebo nemáš předčasnou ejakulaci, to poznáš, až budeš mít partnerku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]