Nejste přihlášen/a.
V neděli odlítáme k moři. Dnes přišel manžel z práce dřív s tím, že mu je blbě. Leží jak mrtvola už od 11.00. Mě začíná být taky divně- bolí mě v zádech a klouby plus mě začíná škrábat v krku.
Jak to rychle vyhnat z těla?
Dovolená nás stála 30 tisíc a bohužel by jsme kvůli stornu přišli o celou částku .
No tak já si myslím, že jste jednoduše oba podlehli syndromu "natěšení". Nedávno o tom byl pořad v radiu. Stává se to dost často. Lidé, kteří si naplánují krásnou dovolenou předem, vydají za ni dost peněz a hodně se na ni těší, tak když mají před odjezdem, tak náhle nevysvětlitelně onemocní. Opravdu to je velice častý úkaz, sama jsem byla při poslouchání toho pořadu překvapena. Je to o psychice a je to dost složité. Není na to totiž žádná kloudná rada. Pokud Vás opravdu škrábe v krku, tak si kupte Stopangin a kloktejte i 5x za den. Lahvičku si vezměte s sebou a nějaké volně dostupné prášky jako je Ibalgin, nebo něco proti chřipce. To Vás psychicky zklidní, protože se budete cítit v případě nutnosti vybavena vším potřebným, a uvidíte, že to na té dovolené už ani nepoužijete. Nebudete muset, ono to přejde už v letadle. Pro zbývající dny se na tu dovolenou přestaňte soustředit a nepředstavujte si už dopředu katastrofální následky, jako je stornování dovolené a tak podobně. Přece Vás nesklátí obyčejná angína, nad kterou byste normálně mávla jenom rukou a možná s nějakým škrábáním v krku klidně chodila do práce. Začněte myslet pozitivně, ta dovolená za to určitě stojí.
doplněno 25.08.15 10:31:Mně se jednou před lety stalo, že jsem měla odletět do Španělska. Těšila jsem se jako blázen a počítala dny a hodiny. Byla jsem mladá a jela jsem tam do luxusního hotelu na nějaký sraz hráčů "pokru", snad se to tak píše. Letěla jsem tam s přítelem, který mne tam měl představit svému okruhu známých a rodině. On se se mnou chtěl pochlubit. No a já se v den odletu probudila s ječným zrnem na oku. A dopadlo to tak, že jsme tam museli vyhledat lékaře a já tam celou tu dobu strávila s černými brýlemi na očích, protože jsem měla tak strašně zanícené oko, že jsem vypadala jako příšera. Léky moc nezabíraly a já se nemohla nikomu ani podívat do očí bez těch brýlí. A jak je známo, tvář bez očí, je tvář bez duše. Sotva jsme přijeli domů, oko mi splasklo. Nikdy na to nezapomenu.
Manžel dělá, co mu tělo říká a to je dobře. Hodně ležet, odpočívat, spát, pít teplé nápoje, čaj ze zázvoru, šalvějí, majoránky apod., hodně vitamínů, vypít teplý zeleninový vývar, lehké zeleninové jídlo, jezte broskve, udělejte si česnečku, vykloktat solí, vystříkat krk Angistopem, vzít nějaké tabletky s B komplexem, a jiné, co vás napadne, na co budete mít chuť, sklenka červeného vína, teplá koupel, dát nohy do teplé vody, zabalit se a spát.
Můj názor je opatrně s tou saunou, pokud na ní nejste zvyklí, tak když se necítíte dobře, tak bych tam určitě nelezla. Ještě se mu zamotá hlava. Je to dost velká zátěž. A ani tu lehkou masáž nevidím dobře. Spíše si promačkat chodidla, určité body. Jestli se o to zajímáte a trochu to praktikujete. Zkušený masér však bere na objednávku, tudy cesta nevede, leda někdo známý.
Ale ještě jednou, zvolte to, co Vám bude příjemné a milé, poslouchejte své tělo, pořádně se vyspěte, vypněte televizi i počítač.
.
doplněno 25.08.15 10:49:Možná, když se ráno k sobě pořádně přitulíte, tak všechny bacily spálíte, jak se zvedně teplota při milování.
Neděle je daleko, z běžných nemocí jako je chřipka, jiná viróza nebo angína, se dá dostat během tří dní doma v klidu. Tedy člověk by měl být v klidu ještě déle, ale do pár dní je mu lépe a je schopen fungovat, tedy i odletět k moři a tam se válet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.