Nejste přihlášen/a.
Čau, je mi 19 skoro 20 , pokračuju v studiích, tedy prostředkem října začínám na vš.
Střední byla utrpení.. samý kluci.. Psychicky náročný a otravný.. Zkrátka peklo. Domu jsem přicházel vždycky zdrchanej, psychicky vyšťavenej a bez nálady někam chodit. Známosti ze střední žádný nemám, ze základky se rozprchly..
Zkrátka teď se nacházím ve stavu, kdy jdu na vejšku v rodnym městě, na ten stejnej obor jde pár kluků co znám od vidění ze základky. Nikdy jsem neměl rande nebo schůzku s holkou a ani teď nemám žádnou byť jen kamarádku a vlastně ani nijak kamarády.. (jen 4 známý) Tak něják nevím o čem s holkama povídat apd... nemám teď žádný hobby.. Rád bych nějákou poznal, ale nevím kde.. Přijít za nějákou naprosto cizí co vidím prvně v obchoďáku a říct jí : ahoj, hrozně se mi líbíš, nepůjdem někam na kafe?. Je divný, podle mě.. Nebo ne?.. A ani bych na to neměl koule.. Nevěděl bych co si s ní pak říct.. Ani bych nevěděl jak často bych jí měl někam zvát apd..
Rád bych s nějákou začal chodit, třeba i plánoval společnou budoucnost po škole.. Jak bych mohl v těhlech věcech začít? Kde nějákou poznat? A jak si najít záminku abych jí někam třeba mohl pozvat? A jak poznat zda někoho nemá a je v mý "lize? Totiž nerad bych po škole zůstal na ocet a sám..
Seznamku se mi moc nechce zkoušet, mít tam svojí fotku, někdo to objeví a pak si na mě budou ukazovat..:D, je mi blbý se i fotit i na facebook. Byť tam jde poznat spousta lidí.
Opravdu to většině holkám nepříjde divný?:D.. Přecejenom sehraj si situaci že tě někde já třeba potkám a řeknu ti : Dobrý den slečno, hrozně vám to sekne, nezajdem na oběd?:D Mě připadá to že jí to sekne jako hrozně blbá záminka ji někam pozvat, ale neumim si najít lepší..:D
To máš pravdu že alespoň za zkoušku to stojí.. Já si myslim že se k tomu oslovování nakonec sám vyhecuju že to zkusím ,teda až potkám nějákou.. Je asi hloupost hnedka lézt za každou.:D Je něco co bys mi třeba ty , či někdo kdo sleduje tuto otázku doporučil/a? Čemu se vyvarovat na co si dát pozor a tak?, Je mi jasný že třeba nebudu balit nějákou , co má prstýnek nebo je s přítelem..:D
Ahoj,
věřím že už holku máš a gratuluju. Takže už jen pro ty co tohle najdou v následující budoucnosti stejně jako sem to našel já.
Byl sem na tom vlastně stejně, dokonce ještě na vysoké a chvilku po. Základem je chodit mezi lidi, tedy hlavně tam kde jsou holky (ty jsou naštěstí téměř všude). Pokud je nepotkáváš pořid si nového koníčka - sport libovolného druhu, turistika (o témata není nouze a chodí hodně i samotných holek), zájezd na hory - k moři, možností je spousta, prostě se dostat ze svého bežného prostředí.
Padla tu výborná rada, natrénovat oslovení na lidech bez rozdílu pohlaví a věku a pak se zaměřit na mladé děvčata. Moje zkušenost byla že sem se neobával oslovit děvče pokud mi o nic nešlo, otázka na cestu, apod. Pokud se mi líbila bylo to těžší. Takže je třeba se otrkat, rozmluvit. Dobrou školou pro mě byla brigáda tazatele v nákupním centru, což bylo ze začátku hodně těžké zastavit náhodně člověka a přemluvit ho k vyplnění dotazníku, ale rychle sem se do toho dostal - doporučuji.
Co se týče seznamky, já bych to nezatracoval, výhodou je že jsou tam obě pohlaví ze stejného důvodu - seznámení, takže o jednu bariéru míň. Moje zkušenost je že po roce na seznamce sem si tam nakonec našel ženu a teďka máme dvě krásné děti a sem spokojený.
Ať se všem daří, život je příliš krátký na strach a váhání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.