Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak začít randit ve 20ti? Jsem v pytli?

Od: jhonny odpovědí: 8 změna:

Čau, je mi 19 skoro 20 , pokračuju v studiích, tedy prostředkem října začínám na vš.
Střední byla utrpení.. samý kluci.. Psychicky náročný a otravný.. Zkrátka peklo. Domu jsem přicházel vždycky zdrchanej, psychicky vyšťavenej a bez nálady někam chodit. Známosti ze střední žádný nemám, ze základky se rozprchly..

Zkrátka teď se nacházím ve stavu, kdy jdu na vejšku v rodnym městě, na ten stejnej obor jde pár kluků co znám od vidění ze základky. Nikdy jsem neměl rande nebo schůzku s holkou a ani teď nemám žádnou byť jen kamarádku a vlastně ani nijak kamarády.. (jen 4 známý) Tak něják nevím o čem s holkama povídat apd... nemám teď žádný hobby.. Rád bych nějákou poznal, ale nevím kde.. Přijít za nějákou naprosto cizí co vidím prvně v obchoďáku a říct jí : ahoj, hrozně se mi líbíš, nepůjdem někam na kafe?. Je divný, podle mě.. Nebo ne?.. A ani bych na to neměl koule.. Nevěděl bych co si s ní pak říct.. Ani bych nevěděl jak často bych jí měl někam zvát apd..

Rád bych s nějákou začal chodit, třeba i plánoval společnou budoucnost po škole.. Jak bych mohl v těhlech věcech začít? Kde nějákou poznat? A jak si najít záminku abych jí někam třeba mohl pozvat? A jak poznat zda někoho nemá a je v mý "lize? Totiž nerad bych po škole zůstal na ocet a sám..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hasha*
hodnocení

5x
Ahoj. Tahle otázka se na poraďte vyskytuje často...nevím, jestli ti dokážu dobře poradit, protože mi je teprve patnáct a taky nemám se vztahy zrovna moc zkušeností. Nicméně by ses měl především uklidnit. Někdy je možná lepší začít se vztahy později. Podle všeho ti chybí sebevědomí a to je podle mě celý tvůj problém. Proto ti doporučuji lehké cvičení: pokud si netroufneš jen tak oslovit holku, tak nejprve oslovuj normální lidi na ulici. Zeptej se na cestu apod. A časem možná najdeš odvahu. Podle mě není divné jen tak někoho oslovit a veé mi, že každou slečnu potěší, když se o ni někdo zajímá. Pokud jde o rozhovor, tak by ses měl ptát třeba co ji zajímá apod. Ale ať to nevypadá jako výslech! :D jestli si ale doopravdy myslíš, že nedokážeš někoho oslovit, tak zkus seznamku..je to takova poslední šance, ale znám spoustu lidí, co se přes ni šťastně seznámili. Dokonce můj strejda si holku ze seznamky vzal. Doufám, že ti rada k něčemu bude...hodně štěstí :)
jhonny
hodnocení

Seznamku se mi moc nechce zkoušet, mít tam svojí fotku, někdo to objeví a pak si na mě budou ukazovat..:D, je mi blbý se i fotit i na facebook. Byť tam jde poznat spousta lidí.

Opravdu to většině holkám nepříjde divný?:D.. Přecejenom sehraj si situaci že tě někde já třeba potkám a řeknu ti : Dobrý den slečno, hrozně vám to sekne, nezajdem na oběd?:D Mě připadá to že jí to sekne jako hrozně blbá záminka ji někam pozvat, ale neumim si najít lepší..:D

hasha*
To chápu...v tom případě zatni zuby a někoho oslov. Mě by rozhodně potěšilo, že jsem někoho zaujala. Pokud to nejsou zrovna opilci. Co na mne pokřikují :D nemusíš říkat, že jí to sluší, i když je to milé. Můžeš třeba říct, že tě zaujala, nebo prostě, že se ti líbí. A pokud to nebude taková ta dylinka, co letí na swaggry a podobné, tak to alespoň za zkoušku stojí :)
jhonny
hodnocení

To máš pravdu že alespoň za zkoušku to stojí.. Já si myslim že se k tomu oslovování nakonec sám vyhecuju že to zkusím ,teda až potkám nějákou.. Je asi hloupost hnedka lézt za každou.:D Je něco co bys mi třeba ty , či někdo kdo sleduje tuto otázku doporučil/a? Čemu se vyvarovat na co si dát pozor a tak?, Je mi jasný že třeba nebudu balit nějákou , co má prstýnek nebo je s přítelem..:D

hasha*
Rozhodně i když už určitě hrozně moc chceš holku, tak buď alespoň trochu vybíravý. Mluvim z vlastní zkušenosti. Nikdy se nevyplatí, když se ti líbí každá druhá, i když si myslím, že u tebe to nebude problém. No rada...řeknu to takhle: všechny holky chtějí slyšet, že jsou krásné, sympatické atd..Přes lichotky je nejkratší cesta k chození. :D a hlavně nezapomeň na úsměv a oční kontakt :)

hodnocení

5x
Chce to mezi lidi i když se nechce. Kamarádka též svého manžela, potkala až ve 20 na diskotéce a byl to její první snad vůbec vztah, pokud nepočítám nějakou tu pusu. Vyzval ji k tanci. Druhé kamarádky manžel, přišel pro mě tančit v tanečních, protože pro kamarádku, která se mu líbila, si netroufl. Byl stejný "prcek" jako ona, koukal po ní očkem, tak jsem ho během tance, předala kamarádce.. Další kamarádka mé sestry, se vdala za kluka, se kterým jsem si já asi 13 let na zpět psala na chatu, pak na ICQ, pak jsem ho představila sestře, ta neměla zájem a po 13 letech si vzal její kamarádku.
To jsou osudy, to by člověk někdy nevěřil. Chce to jen zvýšit pravděpodobnost seznámení s novými lidmi, pokud možno se stejným okruhem zájmů, třeba při sportu, tanci, na koncertě, na výstavě atd..
V létě jsou holek plné cyklostezky nebo koupaliště... Člověk nikdy neví, kde ten svůj protějšek potká. Může to být na VŠ nebo klidně až v zaměstnání.. Nevěš hlavu ;)
doplněno 24.08.15 21:59: VŠ by mohla být dobrá příležitost, ale chce to tomu štěstíčku občas jít trochu naproti a chodit mezi lidi. Na nějaké společenské akci, je seznámení přirozenější než přece jenom na ulici i když ani to není vyloučené.
Jen to chce být sám sebou a nic nelámat přes koleno ;)
jhonny
hodnocení

Hlavu ještě nevěším ale přecejenom bych měl trošíčku větší sebevědomí alespoň když s nějákou holkou budu, bůh ví, třeba to přetrvá i po škole.. Rozhodně né klekat před každou, ale udělat si nějáké známé a třeba když si padnem oba do oka tak by to bylo supr. :)

salmon
hodnocení

0x

Ahoj,

věřím že už holku máš a gratuluju. Takže už jen pro ty co tohle najdou v následující budoucnosti stejně jako sem to našel já.

Byl sem na tom vlastně stejně, dokonce ještě na vysoké a chvilku po. Základem je chodit mezi lidi, tedy hlavně tam kde jsou holky (ty jsou naštěstí téměř všude). Pokud je nepotkáváš pořid si nového koníčka - sport libovolného druhu, turistika (o témata není nouze a chodí hodně i samotných holek), zájezd na hory - k moři, možností je spousta, prostě se dostat ze svého bežného prostředí.

Padla tu výborná rada, natrénovat oslovení na lidech bez rozdílu pohlaví a věku a pak se zaměřit na mladé děvčata. Moje zkušenost byla že sem se neobával oslovit děvče pokud mi o nic nešlo, otázka na cestu, apod. Pokud se mi líbila bylo to těžší. Takže je třeba se otrkat, rozmluvit. Dobrou školou pro mě byla brigáda tazatele v nákupním centru, což bylo ze začátku hodně těžké zastavit náhodně člověka a přemluvit ho k vyplnění dotazníku, ale rychle sem se do toho dostal - doporučuji.

Co se týče seznamky, já bych to nezatracoval, výhodou je že jsou tam obě pohlaví ze stejného důvodu - seznámení, takže o jednu bariéru míň. Moje zkušenost je že po roce na seznamce sem si tam nakonec našel ženu a teďka máme dvě krásné děti a sem spokojený.

Ať se všem daří, život je příliš krátký na strach a váhání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]