Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit,je to už dlouha doba,co jsem se zamiloval do ženy,se kterou bohužel být nemohu i kvuli tomu,že je ženata a má díte. (Nechtěl jsem po ní ,aby za sebou spalila mosty ,ani jsem ji neřekl ,že ji miluji,tak že moje sdrce bije jen pro ni a že bych kvuli ni bez vahani položil svuj život. Zkoušel jsem na ni zapomenout.Už ji nevídam nepíši si s ní,ale v mým sdrci je ukryta na pořád.Zustal tam po ní velký šrám,který už asi nic nazahojí.Jenže od doby,co s ní nemám kontakt jsem na tomto světe zbytečný,muj život ztratil bez ní smysl.Vsichni mi radili ,že časem zapomenu,ale není tomu tak. Spíš je to jeste horší. Nedokažu myslet na nic jineho než na ní.A i když jsem chlap ,tak se přiznám ,že mám slzy na krajičku,když mi ji neco připomene. Potřebuji pomoc nevím co dál ,nechce se mi být bez ní na světe už ani vteřinu.Ano často me napadaj takový myšlenky ,že to ukončím a čím dál tím víc to vidím jako správne řešení.Prosím poradte co s tím mám, dělat? A je vubec možné,aby muž tak silně miloval?
Děkuji
Dobrý den. Jistě, že je možné, aby muž tak silně někoho miloval... K té zamilovanosti snad jen tolik, ono vám to sice mnoho nepomůže, ale napíši vám to. Vaše vyvolená byla vdaná s dítětem. I kdyby spálila za sebou mosty a rozhodla se pro vás, tak opravdu si myslíte, že váš budoucí život by byl jen procházkou růžovou zahradou, rájem na zemi bez jakéhokoliv mráčku starostí? Jestli si toto myslíte, tak jste beznadějný případ. Přišly by problémy, které se životu nevyhýbají, zvláště pak rozvedeným apod. Uměl byste tomu čelit? A co kdyby vás ona pak někdy opustila? Za svojí minulosti zavřete bránu. Tím, že ji zavřete, dovolíte otevřít dveře jinam. Určitě vás čekají v životě ještě pěkné chvilky, jenže to nesmíte být urputně a umanutě přimknutý k minulosti.
Samozřejmě vím ,že by to nebylo lehký.O ni i díte bych se postaral stejně tak ,jako kdyby bylo moje i kdybych měl být v práci nonstop.Udělal bych pro ni cokoliv na světe.Jsem chlap typu "stará škola" (tzn. že na ženu by nikdy nevztahl ruku ,když miluje tak doopravdy, a udelal by pro dotyčnou cokoli a chrání ženu i za cenu že bude mít zlomené žebra i nos,Upřímný a ten typ co nosí ženam květy ano vím je rok 2015.)
Fajn, vy byste tu ženu nosil na rukou, ale co kdyby se jí to časem zajídalo? Příliš jste si všechno zidealizoval. Vy byste se možná o to dítě staral, jako o své, ale ono má otce... zde by mohla být třecí plocha. Ze životních zkušeností vám mohu naspat, že vaše vysněné sny by nakonec vypadaly úplně jinak. Jelikož je více než jasné, že pokud by vás ta žena chtěla, tak ty mosty za sebou spálí... Takže vás asi tak moc nechtěla.
doplněno 24.08.15 18:48:opravuji "napsat" (nikoliv naspat...)
No, ale to vůbec není na škodu, že jste takovým mužem, i když se píše rok 2015. Ale jste dospělý muž a víte, že v životě se opravdu spousta věcí nepovede. A je úplně jedno, jestli jste introvert, nebo extrovert. Pro vás introvert znamená asi, že se špatně seznamujete? Introvertem není špatné být, spíše je na škodu býti snílkem. Něco si vysnít a ono je to pak úplně jinak. Dokud budete myslit na tuto ženu, nebudete volný pro žádnou jinou... Nebyla by to škoda? Víte, kolik žen by po vás možná hňaplo všemi deseti? Tak jim dejte šanci. Což znamená, co už jsem psala, minulost nechte minulostí. Žijte přítomností a na budoucnost moc nemyslete. Tu stejně příliš neovlivníte, ale svoji současnost ano.
Ne ,že bych se špatně seznamoval,to ne.Ale ja si do svého života nepouštím mnoho lidi,ani nechci.Nepravé přatele ty okamžite zavrhuji a nebavím se s nimi.Nepotřebuji je.Akorat se ženami to mám horší,huře a délé navazuji kontakt.Neříkam,že bych byl jako Raj Koothrappali z Teorie velkého třesku(tzn.že bych s ženami nemluvil vůbec),ale nejsem si jistej a navíc asi nejsem dost zajímavej ,abych nekterou zaujal ,jak vzhledem,tak ani ženam moc nemám co říct.Všeobecně toho moc nenamluvím.Zbytečně netlachám do větru jak někteří. Navíc jsem asi hdoně naročnej,když chci ,aby žena byla "čísta duše" (tím mám na mysli to že hledám hodnou normalní inteligentní ženu se kterou budu žít v bezpodmínečné lásce.V lásce kdy člověk člověku nepatří).A se kterou bych chtěl mít děti.A ne hezkou blbku,které ke štěstí stačí focení se na facebook. A žije spíš na netu než ve skutečnosti a její jedinou starostí je at vypada na fotkach dokonale.A to je asi kámen urazu. Takovou ženu nikdy nikde nenajdu ,bud to jsou zadané nebo jsou priliš staré na mě,protože takové ženy už mají 30 a víc.Asi byla kdysi lepší doba,ve které žili lepší ženy. Často si připadám moc zaostale,opravdu jako ze "staré školy" ,když mě zajímaj jiný věci a když na facebooku mám 60 přatel a chodím tam tak jednou za 2 dny.
Ps: Není divný,že chci deti i když jsem mladej a že už mám dokonce vybraný jména pro děti a vždy ,když mi znamý "půjčí" děti na procházku ,tak mám pocit jako nikdy předtím.Pocit naplnění smyslu života?
Díky všem za odpovedi.
PS2 omlouvám se všem za tak dlouhý text a poslední věc nevymýšlím si jako nekterí aby byli zajímavý.Myslím to važně a vše co jsem napsal je pravda.
Ano to jste trefila.Samotář,introvert,ale to neznamená ,že mě znáte.A nové znamosti nebudou,protože jsem v práci 12hodin denně i proto,že prací na ni zkouším zapomenout.Ale nebyla to představa,travili jsme spolu hodne času a rozuměli jsme si.Ale ano máte pravdu neznal jsem ji dokonale.
Smiřte se s tím, že vždycky člověk nemůže mít toho koho by chtěl. Především Vy sám musíte chtít žít a ne jen přežívat, utápět se v lítosti a užírat se. Ona je vdaná, má svoji rodinu, Vy do jejího života nepatříte a tím to končí. Žijte si svůj život, upněte se na jiný cíl, hledejte motivaci..Nehledejte důvody proč pro sebe nedělat nic. Hledejte způsoby jak život zvládat a otevřít se novým možnostem. Vy už jste zde dotaz na toto pokládal, takže vím, že radit Vám odborníka - psychologa, nemá smysl. Vy nemáte snahu sám pro sebe něco dělat...
Ano užíra me to a nici me to,ale nemáte pravdu s tím že pro to nic nedělam.Akorát jsem introvert (ano tady se s tím sveřím,ale ve skutečnosti to radši v sobe dusím a snažím se nedavat nic najevo)a navíc platit za kecy u psychologa nehodlam ani na to nemám čas.
Každopadne Vám dekuji.
Ne,moje práce me opravdu nenaplnuje,ale aspon prijdu na jiné myšlenky.A není to jen 12 hodin nekdy víc a nonstop soboty i neděle,v praci si rikaj že jsem magor,že beru veškerý přesčasy,ale da se na to zvyknout.Nic jiného než tu práci nemám.Ale nechci žadnou lítost.Možna když se na tom zamyslím ,tak ani pomoc nechci,chtěl bych si to vyřešit sám,tak jak to introverti mají,ale bohužel se mi to nedaří.Navíc nikdy jsem nic takového silného k žadné necítil.Kdybych aspon v sobe překonal ty moje pitomý zásady a mohl tak chlastat nebo drogovat,třeba by to pomohlo aspon na chvíli.
Ale dekuji Vám za jiný pohledy na vec
doplněno 24.08.15 21:45:oprava :pohled
Zdravím, jako někteří přede mnou mám dojem, že milujete spíš svou představu madam, než ji konkrétně. A čím víc ubíhá čas, tím je Vaše představa dokonalejší a dokonalejší, až vlastně vystupuje jako naprosto ideální jedinečné stvoření, kterému se nikdy nikde nikdo nevyrovná.
Musíte sám sobě přiznat, že to skončilo, že už se neuvidíte, tečka, ende. V hlavě si totiž zřejmě hýčkáte představu, že ji ještě potkáte, vyznáte lásku a ona bez váhání provede rozvod a přesun za Vámi. Jenže tak to bohužel nefuguje, a taky byste se mohl dočkat velice ošklivého probuzení ze své fantazie, třeba tím, že by si paní užívala s Vámi, tvrdila, jak Vás miluje a to všechno okolo, a přitom by Vás měla jen na povyražení. Je to celkem častý jev u vdaných paniček.
Takže hlavu vzhůru a přestaňte se litovat! Vyrazte ven za kamarády, najděte si nový koníček, sportujte. Hněte se z místa a zase se usmívejte - nikdo nestojí o kontakt s přecitlivělým, ubrečeným a lítostivým chlapem, co kvůli jedné představě prohlašuje, že "by to ukončil". Jinak se budete plácat na jednom místě. Kdo chce, hledá způsoby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.