Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dluh vůči DP

Od: adamnovak odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám určité dluhy vůči DP, jsou z roku 2009 a roku 2011 a 2012, byly nejspíš předány společnosti Fidentia - vymáhací společnosti. Poštou mi nic nechodí, protože nemám vedené trvalé bydliště. Můžou být tyto dluhy již promlčeny? Díky. Adam

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

2x

Mohou cokoli, nemusí nic.

DPO Ostrava vymáhá dluhy za X roků pospátku. Kdysi se dluhy ztratily, dnes v počítačové evidenci se neztratí nic.

Za dvě jízdy vymáhané po 6 letech je exekuce i na 34.000 Kč

Doporučuji to všem klientům. zajděte tem, domluvte si splátkový kalendář a NIKDY to nemohou předat na exekuci, neboť vy se snažíte platit.

Stačí splácet po stovce, ale musí být SNAHA.

Zadarmo nic nejde.

iz*
hodnocení

0x

Není to pravděpodobné.

DP určitě jednal i když jste poštu nepřebíral,

takže podle mne dluh akorát narůstá...

adamnovak
hodnocení

Můžou mi prominout penále?

ju*
hodnocení

0x

Velmi úsměvná otázka která mě potěšila svojí bezbřehou naivitou, krásným ukončením otázky. Chlapík nemá trvalé bydliště a konstauje, že mu poštou nic nechodí a na závěr pokládá úžasnou otázku o promlčení, tomuto člověku snad asi nelze nic vytknout a snažit se o nějakou radu, je prostě svůj, velice vám fandím adamenovaku, ať vám slunce nezapadne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]