Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám určité dluhy vůči DP, jsou z roku 2009 a roku 2011 a 2012, byly nejspíš předány společnosti Fidentia - vymáhací společnosti. Poštou mi nic nechodí, protože nemám vedené trvalé bydliště. Můžou být tyto dluhy již promlčeny? Díky. Adam
Mohou cokoli, nemusí nic.
DPO Ostrava vymáhá dluhy za X roků pospátku. Kdysi se dluhy ztratily, dnes v počítačové evidenci se neztratí nic.
Za dvě jízdy vymáhané po 6 letech je exekuce i na 34.000 Kč
Doporučuji to všem klientům. zajděte tem, domluvte si splátkový kalendář a NIKDY to nemohou předat na exekuci, neboť vy se snažíte platit.
Stačí splácet po stovce, ale musí být SNAHA.
Zadarmo nic nejde.
Velmi úsměvná otázka která mě potěšila svojí bezbřehou naivitou, krásným ukončením otázky. Chlapík nemá trvalé bydliště a konstauje, že mu poštou nic nechodí a na závěr pokládá úžasnou otázku o promlčení, tomuto člověku snad asi nelze nic vytknout a snažit se o nějakou radu, je prostě svůj, velice vám fandím adamenovaku, ať vám slunce nezapadne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.