Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychologická poradna online

Od: kate6 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, nevíte někdo o nějaké psychologické poradně online formou chatu kde bych si mohla napsat přímo s nějakým psychologem nebo psychiatrem? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Psychiatr je lékař, který léčí léky. Psycholog rozebírá situace a řečí vede pacienta-klienta k tomu, aby našel cestu k řešení svých problémů. Má více otázek, než odpovědí na klientovy otázky. ;) Nikdo solidní nebude pracovat s pacientem, kterého nevidí. Nevidí jeho reakce a tedy nepozná, kdy pacient hraje divadlo a kdy je přirozený. *hej* Někdy stačí někomu své problémy vypovědět. Při tom povídání se vypravěč snaží být objektivním a střídmým. Tím vyprávěním si sám v sobě ukládá a skládá obraz svého problému. Po několika doplňujících otázkách problém už není tak hrozivý, ale je přehledný a je řešitelný.

doplněno 24.08.15 16:45:

Ahááá, já jsem nevěděla, že víš. Jedním dechem říkáš psycholog i psychiatr. Promiň, moje chyba.

kate6
hodnocení

Děkuji, ale vaše vyčerpávající odpoveď je mi bohužel k ničemu ptala jsem se kdo zná psychologickou poradnu online ne jaky je rozdil mezi psychologem a psychiatrem. Vím že jedna taková existuje ale přes prázdniny nefunguje a tak jsem chtěla vědět jestli jich někdo nezná víc.
strait

Můžeš si povídat klidně tady, je to univerzální poradna. :) Třeba já bych si rád popovídal, ale vykládám takový bláboly, že mě nikdo nevydrží dlouho poslouchat. Nebo si najdi chlapa, to je úplně nejlepší.

hodnocení

0x

Vím o jedné psycholožce, která má v nabídce i videokonzultace po skype, ale také vím, že to dělá jen v naprosto výjimečných případech. Osobní kontakt je podle mě těžko nahraditelný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]