Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budu poprvé cestovat s Ryanair, a nevím jak louho musím být na letišti předem. Budu si brát jen příruční zavazadlo. Ale bohužel se můžu dostavut pouze hodinu až hodinu a čtvrt předem. Stačí to? Díky za odpovědi
ANO JE TO TAKY JEDNA Z MOŽNOSTÍ, JAK ZAMÁVAT CESTUJÍCÍM PŘI VZLETU!
Stačí malá zácpa v dopravě k letišti, či cokoliv nepředvidatelného a jste rázem v roli diváka při vzletu letadla. Ale fakt těžko radit, až Vás letenka bude něco stát a Vy neodletíte - Jó pak si dáte pozor ...
Přesně tak, raději se na letiště dostavit dřív a počkat nějakou tu hodinu navíc, než mít jen oči pro pláč. Já tak měl naplánovanou cestu na letiště od nás z Moravy, podle plánu jsem měl být na letišti 3 hodiny před odletem. Avšak vlak hned u nás nabral zpoždění, a navíc mezi Kolínem a Prahou jakýsí dobroděj skočil pod vlak, takže se muselo jet přes Nymburk. Na letiště jsem dorazil nakonec asi hodinu a čtvrt před odletem, jediné štěstí bylo, že jsem měl jen příruční zavazadlo. Nikdy člověk neví, co se může stát.
díky. Mám právě také jen příruční zavazadlo. Jak to tedy probíhá? Jdu k odbabovací přepážce? nebo rovnou ke kontrole
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.