Nejste přihlášen/a.
Zdravím
V rychlosti
O nechdá mě napasla jedna super holčina z internetu sama od sebe kecali na chatu na icq i zatelefonovali ona první i mě pozvala knim do vesnice jako že narande program udělala dokonalej Procházka ve skalách oběd platil já pak šli na deku k ribníku kde abych vse neposral jsem byl meně iniciativní duvod ne to že jsem nechtěl aby jsi nemyslela že jí chci jen na to ze opravdu nechci. Na první zchuzce jsme se dostali tam že mě hladila po sleze i jájí ona dala první sladký polibek neviny spíše pusu pak já tot vse vse moc super. viz muj problém po schuzce mě připadá že nabyla dojmu nebo nějak po složení toho co písá a odepisuje jsem pochopil Jsem kurevník přímo ona tak nazvala a prej mam na kazdou co jsi ukážu že mam dost prořízlou hubu že je jí semnou dobře mámě asi rada a už není daleko od milovat mě ale prej tohle vše je problém prej už mam přestat že jse prej zamiluje a má strach ze sklamání proč jsis vybral zrovna mě je bez přítele asi 14 dní oněm mluví nechci jse vrátit ale hodně milovala a hodně to bolí ale je to hajzl využil odkopl vrátil k bejvalce. Ale muj problém pramení v tom že díky tomu že jsem se opravdu dodí zamiloval dělam blbosti že pač člověk je pod nátlakem už jí mít a dělá hlouposti. De mě o to že bych rád to dostal tam kam chci já a to je to mít pod kontrolou a bude to tak že já budu určovat směr kam a jak jse to má vyvíjet potřebují umí nějak získat vědší zamilovanost a vědší duvěru a to že je furt v práci respektivě brigáda muže vzít volno ale nějak chce na řidičák takže nechce vzít potřebuji i já přesvědčit přejed knám a spi umě děkuji za vše rady a pokud potřebujete pro radu další info tak jse zeptejte rád bychdokonalívztach
Vždy se zdržuji někoho kritizovat za písemný projev. Beru to tak, že každý umí něco a opravdu to respektuji. Ale tento příspěvek je asi sázka už opravdu se nudících puberťáků, kdo udělá na určitém počtu řádků co nejvíc pravopisných chyb. Takže Tobě se to skutečně povedlo a jistě vyhráváš! Jestli to způsobila jen rychlost psaní a pozdní noční, nebo časná ranní hodina - ( event. něco omamného?) stejně by to chtělo větší opáčko z češtiny. Protože to je fakt děs!
děkuji za to že píši chyby to stejně už vím a k první odpovědi pořebuji nabíd pocit že mě taky miluje ale jak nato
Láska je sázka do loterie,nikdy si nikdo nemůže být ničím jistý,jen si to můžeme myslet.Buď to necháš být a nikdy se nikdo z vás nebude vědět jak to tenkrát bylo a nebo půdeš z kůží na trh a vybalíš to na ní,ona se buď přidá a nebo tě pošle k šípku a o tom to vlastně celé je.To že tě někdo miluje nepoznáš tak že si k tobě stoune a vybulí to na tebe ale gesty,činy atd.
doplněno 12.08.09 13:22:Liduška to určitě nemyslela špatně,fakt je ten že by si se mohl víc snažit,taky jsem to louskala půl dopoledne a docela tím snižuješ šanci na dobrou odpověd
Díky macko, já si celkem zakládám na tom, že jsem hodně tolerantní, ale tohle mě skutečně trochu rozhodilo. Fakt jsem myslela, že to je jenom nepovedený fór. Ne každý ovládá dostatečně pravopis a jsem na to i v rodině zvyklá. :D Někdy to i mně ujede. A určitě podle pravopisu nehodnotím človíčka. Tak se omlouvám, ale fakt by to chtělo opáčko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.