Dobrý den, mám přítele a kvůli němu jsem se přestala bavit s rodinou protože mi ho zakazovali, jenže o rodinu jsem nestála protože mě stejně neměli rádi a nadávali mi za všechno A snažili se mi překazit vztah s nim tak jsem se k němu odstěhovala protože jsem byla ráda že konečně někoho mám před tím jsem s nikým nechodila. Začátku ro s ním bylo super ale teď mě připadá že mi hodně nadává a všechno mu na mě vadí.. Nedávno mě seřval když jsem nevěděla jak odsroubovat sroubky z neceho- prostě nikdy nevím jakým směrem se nasroubuje a jak se odsroubuje, tak na to dojdu až napodruhe ale mu to prostě vadilo. Nebo mě seřval když jsem nebyla schopna jet s vysavačem na kole a jela jsem moc pomalu. Prostě mi připadá že má na mě dost velký nároky, a navíc jsem hrozně neschopná a bojím se ze se se mnou rozejde, protože si asi nenajdu už nikoho jinyho. Vůbec nevím jak to s ním vydržím nechci být sama a nechci aby na mě tolik řval a nechci být tak neschopná, a vůbec nevím jak to udělám..
Zdravím. Rodina Vám vadila, přítel Vám vadí..Chyba nebude v lidech okolo, ale ve Vás. Postavte se na své vlastní nohy a nečekejte, že se o Vás druzí postarají. Pracujte na svých schopnostech a buďte soběstačná. Pak nebudete muset od nikoho snášet to, co se Vám nelíbí a budete si i sama sebe více vážit. Vztah není o tom, že jeden druhého ponižuje, uráží a řve po něm. O svém životě si rozhodujete sama, jste to Vy, kdo se ho chce držet dobrovolně zuby-nehty!
Vrať se domů. Anebo buď ráda, že te přítel pustí v noci aspoň k tomu internetu, kde si můžeš poplakat. Jinak na mě tvoje báchorka působí jako stupidne vyfabulovany příběh znudeneho pubertaka závislého na internetu.
Vy nejste neschopná, vy jste slaboduchá. Seberte si svých pár švestek a s prosíkem se vraťte k mamince, možná až dospějete, zjistíte, že toto nebyl přítel. Mimochodem i pětileté děcko umí zašroubovat šroubek. Vy vezete vysavač a on veze co? Lempl je to a ne přítel.
Bylo to Tvé rozhodnutí vysr..t se na rodiče. Možná věděli, proč Ti přítele rozmlouvají. A založit vztah, abych jen někoho měl je pěkná blbost. Bud se vrátíš s prosíkem domů nebo zůstaneš u hulváta a necháš si všechno líbit.
Moje rada je, vrat se domů. Jestli máš mozek, tak ho používej. Začni pracovat na svém sebevědomí, schopnosti, vzhledu. Jestli studuješ, tak se věnuj škole. Nebo makej, šetři si peníze, nauč se postarat sama o sebe. Nebudeš jako nějaká zoufalka, která se přilepí na prvního burana. Určitě si najdeš kluka, kterého budeš moci rodičům představit bez obav.
"bojím se, že se se mnou rozejde, protože si asi nenajdu už nikoho jinýho"
Internet je plný textů, u kterých člověk neví jestli jsou pravdivé... A proto je potěšitelné, že tuto otázku zdejší uživatelé docela solidně rozebrali - nemám kupodivu co dodat, ráda bych se s tazatelkou chytla do hádky, ale to by tu asi nebylo chtěné (nebyla bych vulgární, ale bylo mi to vyčítáno?).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.