Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak se píše čestné prohlášení ohledně zboží které jsem nikdy nedostala a ta firma mi posílá pořád vyhrůžky že mě dají k soudu za něco co jsem nikdy neobdržela a ani neobjednala a tak jim chci toto prohlášení zaslat ať mi už dají pokoj a ani neodpovídají na e-mail co jsem jim zasílala.Děkuji za odpověď.
Pokud firma tvrdí že vám něco poslala tak ať vám to prokáže nějakým dokladem o převzetí zboží. Pokud by to posílali nějakou pojištěnou formou balíku nebo pomocí nějaké přepravní společnosti tak musí takový doklad mít.
Pokud nic takového nemají tak mají smůlu - to platí i pokud něco poslali třeba jako obyčejný nepojištěný balík nebo dopis. Pošta o takové zásilce nemá ŽÁDNÝ záznam, nijak ani neručí za to že se zásilka cestou neztratí - a tak nelze prokázat převzetí. To je stejné jako kdybych tvrdil že jsem vám právě poslal 10 zlatých cihel a vyhrožoval vám ať je koukáte okamžitě zaplatit.
S tímto se stototžnuju... když si nic neobjednáte a nic nedostanete, pak nic neplatíte a není potřeba posílat žádné prohlášení. Osobně bych se bál toho, že by někdo mohl chtít sfalšovat můj podpis. A to bych se v případě takové firmy jakou uvádíte, rozhodně bál hodně. Nic jim neposílejte a rozhodně nic s podpisem. Pokud vyhrožují žalobou, pak at ji podají, Vy podáte v zákoné lhůtě odpor a pokud jste nic neodebrala a ani neobjednala pak vyhrajete a ještě je můžete žalovat za náhradu výdajů spojených s řízením... proto, bych už hledal dobrého a drahého advokáta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.