Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám dotaz,
je možné aby mi zaměstnavatel dal bez mého vědomí sledovat mobil a to pouhým zasláním sms na můj mobil?
SMS byla ve tvaru
Check this out! f360.co/i/Yr9vyki/...
Pokud to je služební mobil tak není problém, aby si vlastník mobilu zřídil službu kde se mobil nachází
Důležitá je SIM. Když znáš heslo můžeš vypnout. Nebo vypnout mobil. To by se asi šéfovi nelíbilo.
A kdo tu službu zajištuje, operátor_? Přece mě nemůže šmírovat v mém volnu, aby věděl v kolik jsem doma a kde spím?
Pokud je to služební mobil a majitel platí hovory, tak je jeho právo mít přehled o tom, jak je telefon využíván. To je přece logické. Udělala bych to zrovna tak. Nebudu přece platit svému zaměstnanci jeho soukromé hovory, nebo esemesky a tak dál. V dnešní době už není žádný problém mít mobily dva, když se Vám nechce každý den měnit kartu. Znám případ, kdy má prostě ten člověk dva mobily, soukromý a služební. Když mi volá, tak nevolá ze služebního, na ten mu někdy zavolám já, protože vím, že ten má v pracovní době stále u sebe, ale nikdy to nedělá on. A nemá s tím vůbec žádné problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.