Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může mi nadměrná masturbace nějak uškodit?

Od: anonym2015 odpovědí: 7 změna:
Ahoj,
nebudu to nějak tutlat, protože už jsem o tom stejně napsal předmět otázky. No jde o to, že skoro každý den masturbuju, někdy i dokonce dvakrát za den, no a mě by prostě zajímalo, jestli mi může tenhle "životní styl" nějak uškodit, nebo prospět?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Každá jednostranná zátěž může jednou uškodit. Určitě střídejte ruky. Jinak mám takový dojem, že nevybočujete nijak z průměru. Tedy tím myslím průměrného muže, ale třeba se mýlím, a někdo masturbuje třikrát, čtyřikrát za den. Ale v tom případě by asi nedělal nic jiného, tak nevím. No.

hodnocení

3x

Dělali to všichni chlapi. Kdo říká, že to nedělal, dělá to dodnes *smich*.

Jedna věc se traduje - pokud masturbujete u videa nebo fotek, pak vás časem přestane nahota vzrušovat a budete mít problém s erekcí... - říkají sexuologové.

majsterjoe*

Já to dělám i za ty, co to opravdu nedělají.

vilik*
hodnocení

2x

Nadměrná masturbace vám uškodit může, nebudete mít čas chodit do školy a do práce. Navíc sociální kontakt s okolím nebude nic moc. Takže umřete na vyčerpání, chudý a sám. Pokud to děláte jen ve svém volnu, mohl byste mít maximálně přetrénovanou jednu horní polovinu těla. Jiné problémy nevidím, pověry o vyschlé míše a chlupatých dlaních jsou už vyvráceny. Raději nepřestávejte, protože, jak se říká, Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když utne. Ale zkuste to alespoň občas proložit stykem se skutečnou ženou/mužem.

doplněno 23.08.15 12:40:

Teda, pokud vám není 12. A prosím, dbejte na hygienu, než půjdete ven, umejte si ruce.

asdfghjk
hodnocení

0x

Při dlouhodobé erekci a dlouhodobém dráždění penisu vám může popraskat kůžička na žaludu. Docela bolestivé-pálí to jak sviňa, ale bez problémů lěčitelné.

agaxy
hodnocení

0x

říká se, že muži masturbují 5x denně...ale já to zase tak dobře nevím, vždyť víš co se všechno tak říká :)

zwiki*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma masturbace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]