Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na lide.cz jsem si našel holku poslal jsem ji foto a ona se mi líbí a já se jí líbím, to je vše zatím co jsme si řekli, protože mám holku poprvé tak proto se ptám co ji napsat aby to hned po třech větách neskončilo. Děkuji za rady
Přijatelnou formou se představ kdo jsi, co tě baví co studuješ a jaké máš zájmy a koníčky. Vyvaruj se přílišného chvástání a chlubení. Na to jsou holky citlivé. Machrování nemají rády. Moc na ni netlač a pomaličku rozvíjej konverzaci podle toho co ti napíše ona. Rozběhne se to samo uvidíš. Nepoužívej příliš slůvko Já.
Nepiš přespříliš o sobě, všeho s mírou.
Ptej se hodně na ni, reaguj na to, co píše ona.
Nemluv sprostě, nevyjadřuj se před ní k jiným slečnám.
Neber to smrtelně vážně.
No a pomalu to směřuj k osobnímu setkání, rok si platonicky psát a pak zjistit, že si v reálu vůbec nesednete, to je ztráta času
musíš se snažit bejt přirozenej nesnažit jse dělat to co nejsi později by stejně zjistila jak to je. ale pokud děláš nějaký sport či máš nějakou zálibu nebo se o něco zajímáš co by jí mohlo zjímat mužeš jsi decentně i přidat ale nesmíš přehnat, pokus se najít tím že jsi spolu povídáte nějaké společné tema zálibu koníček např. Hudba po chvíli když poslouchá to samé tak jse podívej co u vás někde hrajou mužeš pak pozvat to samé film pokud má ráda přírodu a procházky nabídnout procházku po prochazku ze psem pokud ho nemáš tak stebou do parku nepude a bude mít strach ale jsme chlapi že jak velkí problém pučit od kámoše kámošky či souseda pokud dodatečně zjistí že není tvuj lechce odpovíš ale je kámoše on je furt nějak mimo a občas poprosí abych vyvenčil mě to baví jse odraguji myslím že uní získáš trochu i obdiv. z pet k tomu psaní po netu pokud zatím písáte emailem nebo jen na chatu optej jse na icq jakmile ho máš tak máš převahu víš kdy je u pc na profilu některé holki mají i tel číslo zatim nevolej nesmíš psát hned jak tě skočí online počkej jestli nenapíše první pokud napíše jako první odpověz ale z malou prodlevou nepiš jak tatar hnedka vypozoruj jaké dělá prodlevi dělej o trochu vědší než ona HLAVNĚ VYVARUJ větám: Jsi tam , Co je? hallo a podobné pokud bude písat něco o tom že jse jí líbíš ty bud decentní v opovědích viz např Ona já tě asi miluju Ty : taky tě mám rád Odpovídej krádce stručne vtipně časem mužeš i nějakej román ale prozor co píšeš a pozor chybi.
Ve zkradce
sehnat Icq , delší prodlevi nepsat hned po jejím přihlášení , nepsat věty (Hallo ,jsi tam , co že nepíše, odověz porsím) zbytečne nepřemlouvat a nenaléhat jen jemě směrovat,společnou zalibu zjistit otázkami ale jemně a na té stavět , na tej zálibě postavit i první rande vse moc dobře naplánovat
Přeji mnoho uspěchů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.