Nejste přihlášen/a.
Byl jsem nedávno v Itálií na palmové riviéře v kempu. Jel jsem s cestovkou na zájezd. Hned po příjezdu do kempu vybírali 15euro na osobu vstupné do hlídaného kempu. Zaplatil jsem a následoval další nucený poplatek za lehátko s deštníkem na pláži za dalších 15 euro na den. Když jsem to odmítl a rozložil si deku svoji na písku u pláže,tak jsem se šel vykoupat a při zpáteční cestě zmizela moje deka. Když jsem se ptal plavčíka, tak zřícenci pláže to vyhodili do koše, že prý povinně musím u nich si pronajmout lehátko. Minulý rok jsem byl též v Itálií a žádné skryté poplatky ještě nebyli a na dece jsem mohl odpočívat. To je snad svobodná volba rozhodnutí, jestli chci něco nadstandarního navíc nebo ne? Jistě všichni víme, že těch 15euro není u čecha jako nějakých zanedbatelných 15Kč.,jak ta cifra nízko pro nás na oko vypadá, ale je ze směnárny každé euro draze vykoupené pro občana ČR.
Nevidím žádný dotaz. Na tyto nucené poplatky vás měla cestovka upozornit. Má to na webu? Pokud ne, tak bych se pokusila tyto poplatky vymáhat po cestovce a to z důvodu, že kdyby na poplatky upozornila, tak bych si vybrala jiný zájezd. Nejde náhodou o to, že vás cestovka uvedla v omyl?
A nešlo jít na jinou pláž zdarma? To je jen můj pohled na věc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.