Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplatky v italských kempech u moře

Od: tomek* odpovědí: 1 změna:

Byl jsem nedávno v Itálií na palmové riviéře v kempu. Jel jsem s cestovkou na zájezd. Hned po příjezdu do kempu vybírali 15euro na osobu vstupné do hlídaného kempu. Zaplatil jsem a následoval další nucený poplatek za lehátko s deštníkem na pláži za dalších 15 euro na den. Když jsem to odmítl a rozložil si deku svoji na písku u pláže,tak jsem se šel vykoupat a při zpáteční cestě zmizela moje deka. Když jsem se ptal plavčíka, tak zřícenci pláže to vyhodili do koše, že prý povinně musím u nich si pronajmout lehátko. Minulý rok jsem byl též v Itálií a žádné skryté poplatky ještě nebyli a na dece jsem mohl odpočívat. To je snad svobodná volba rozhodnutí, jestli chci něco nadstandarního navíc nebo ne? Jistě všichni víme, že těch 15euro není u čecha jako nějakých zanedbatelných 15Kč.,jak ta cifra nízko pro nás na oko vypadá, ale je ze směnárny každé euro draze vykoupené pro občana ČR.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Nevidím žádný dotaz. Na tyto nucené poplatky vás měla cestovka upozornit. Má to na webu? Pokud ne, tak bych se pokusila tyto poplatky vymáhat po cestovce a to z důvodu, že kdyby na poplatky upozornila, tak bych si vybrala jiný zájezd. Nejde náhodou o to, že vás cestovka uvedla v omyl?

A nešlo jít na jinou pláž zdarma? To je jen můj pohled na věc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]