Nejste přihlášen/a.
0x
Jedině u správce hřbitova.Pokud samozřejmě víte,kde je dotyčný/á/ pochován/a/.
To právě bohužel nevím. Nejspíš někde v Praze 4, možná v Dejvicích, ale nejsou vyloučeny ani Bílé Karpaty. Nevím ani, jestli ona paní byla vůbec pohřbena, či rozptýlena. Zpráva o jejím úmrtí byl pro mě takový šok, že jsem se zapomněl zeptat. Teď už nemám možnost. A moc moc mi na tom záleží.
doplněno 21.08.15 09:03:Hejkal - O úmrtí jsem se dozvěděl od matky zemřelé, které jsem se víceméně omylem dovolal. Jenže té matce je kolem 95 let, a svým dotazem na zemřelou jsem jí zřejmě značně rozrušil (dotyčná zemřela zřejmě letos v květnu), takže jí už v žádném případě znovu kontaktovat nechci. Vzpomněl jsem si ale na ne moc obvyklé jméno jejího syna, tak se mi snad podaří najít kontakt na něj.
Nebo oběhnout hřbitovy P4 a Dejvice...
doplněno 21.08.15 09:08: Bohužel. Nezávidím.
Přeji úspěch v pátrání.
0x
Existují stránky billiongraves.com, ale ani zdaleka tam není všechno. Ale za pokus to stojí. Já tam třeba nějaké příbuzné našel.
0x
zkus to tady: Jak najít hrob ně/...
doplněno 21.08.15 11:44:některé pohřební služby maj na svých stránkách data a jména pohřbů,viz například: fudencia.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.