Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dne 17.8 jsem koupil auto v bazaru peugeot 307 rv.2005
Podepsal jsem smlouvuve znění:
Prodávající upozornil kupujícího na vady prodávaného vozidla uvedené v Předávacím protokolu, který je nedílnou součástí této smlouvy.Současně prodávající prohlašuje, že vozidlo s vyjímkou shora uvedených vad, nemá vady, o kterých by prodávající věděl a na které by byl povinen kupujícího upozornit. Kupující prohlašuje, že se s technických stavem vozidla seznámil, že s vozidlem absolvoval jízdu v délce nad 5km, že vozidlo je bez zjevných vad a bere na vědomí jeho opotřebovanost úměrnou staří..,.
Ten předávací protokol jsem nedostal ani nepodepisoval.. lze to uplatnit na skryté vady? nebo jak mám postupovat..
teď ty závady:
po 3 dnech odešla baterka pak prostřední panel když se zahřeje nesvítí co ukazuje rádio..
a když jsem natankoval plnou tak teče nádrž.. můžete mi prosím poradit děkuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.