Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konec podpory v nezaměstnanosti

Od: daisym* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Tento měsíc mi končí podpora a vedení na úřadu práce. Do této doby jsem nesehnala práci dle vyjádření úřadu se může stát, že další období můžu být bez příjmu. V této situaci jsem poprvé a nemůžu uvěřit, že díky tomu se může ze mě stát bezdomovec. Jsem sama s 15ti letým dítětem, bydlíme v pronajatém bytě. Netuším co bych měla udělat, abychom neskončili na ulici. Údajně nemám nárok na žádný příspěvěk, jelikož nemám trvalé bydliště tam kde skutečně bydlím. Z předchozího zaměstnání mám vyšší příjem a tím pádem nemám nárok na přídavek na dítě apod. Děkuji za Vaše rady a pomoc. Nechce se mi věřit, že by člověk mohl skončit pod mostem, když chodil poctivě do práce a v této situaci není vlastní vinou. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

2x

Dobrý den,

určitě nárok máte, posílám vám odkaz: portal.mpsv.cz/so/...

Další pomoc (radu) můžete dostat na obecním úřadě na sociálce a nebo v občanské poradně (zdarma) www.obcanskeporadny.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]