Nejste přihlášen/a.
Já mám dva-tři týdny do porodu a nasadili mi železo až minulý týden,protože mi testech trošičku chybělo.Myslím,že právě teď budete/budeme mít největší výdej.Mimčo je už macek a bere si víc,ale hlavně vyčerpávající porod a potom kojení...to potom příjde opravdový výdej živin a vitamínů.
...někdy mi připadá úsměvné,že miminko(plod)je tak malinký a ženy se i dnes řídí pravidlem-jíst za dva,vitamínů dáme za dva...přitom nás příroda nastavila ,že hlavní přísun živin jde pro plod a potom matce.Ale zpět k dotazu-...i našim kočkám dáváme víc "lepšího"jídla a vitamínů po porodu a když kojí.
V r. 1980 jsme neznaly ani ultrazvuk a a ni jsme nezobaly vitamíny, nemyslím si, že bysme rodily nedochudčata. Ale máte pravdu, mediální masáž jen kvete a i moje dcera jedla a pila kde co. Zeptejte se svého lékaře, uděláte nejlépe. Přeji vám zdravé a šťastné miminko. Vyčerpávající porod, Jak u koho, já si ho užila a dcera rovněž a mé sestře říkali aby jim to mimčo donesla příště rovnou v kabeli ukázat, přišla, odrodila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.