Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, pánové, mám na vás otázku.
Přijde mi, že některým nezadaným mužům, kteří jen vyhledávájí zábavu, je úplně jedno, s kým stráví noc. Mladá, stará, hezká, ošklivá, hlavně když mi dá. A to nejen v opilosti, i za střízliva. Mohla bych se také rozepsat z vlastní zkušenosti, ale do toho se mi popravdě moc nechce.
Ani to neodsuzuju, nesnažím se vyčítat nebo moralizovat, jen mě to docela překvapuje - já bych se asi, i kdybych byla opilá, nevyspala s někým, kdo se mi vlastně vůbec nelíbí a koho nemám ráda. Samozřejmě vím, že sex je pro muže něco jiného než pro ženy, ale je to pravda až takhle?
Díky za odpověd
A když se nevzruší žena, tak to nevadí? To jako jde, mít sex "nasucho"?
doplněno 18.08.15 12:11:Mno, lubrikant určitě má každá s sebou v kabelce.
A Honzo, jestli si myslíte, že drážděním se VŽDY vzruší, tak jste měl zatím štěstí na partnerky. V principu to funguje stejně jako u mužů - chuť je, mentálně vzrušení taky, ale fyzický projev vzrušení chybí.
Dobrý den, víte, ono je to těžké - říká se, že mužům jde pouze o to "jedno", ale když se muž rychle, včas a rázně nechová jako dobyvatel, tak je v očích té ženy zklamání a ten muž je považován za divného. Myslím, že ženy s tím "jedním" počítají a snad se na to i těší více, než muži. Jinak, asi bude záležet na tom, jestli má muž více inteligence a vkusu či více testosteronu. Zdravím!
Tak na toto téma jsem nedávno četla jeden vtip
Jdou dva kamarádi po ulici, potkají babu a jeden říká: "Hele, ta by šla!"
Potkají druhou, asi tak 70 let, a on zase: "Jo, ta by zahřála páreček!"
Druhý na to: "Poslyš, a nevlezl bys třeba tak náhodou na každou?"
"No dovol! Já na to mám přesná kriteria, podle kterých je boduju a jak nemá aspoň 80 bodů, tak bych si o ni ani kolo neopřel!"
"Tak to mi, prosím tě, trochu objasni."
"Například: má vaginu = 100 bodů..."
Jinak asi záleží na úrovni toho muže, co je a co není schopen snést. Když i prostitutky, které bydlí ve skvotu, fetují, pořádně se nemyjí a smrdí, mají svoji klientelu a muži jsou ochotni jim za to i platit, tak bych se u některých opravdu nedivila vůbec ničemu.
Každý člověk je jiný. To co popisujete, může být ale rozhodně není pravidlem. Mnoho mužů než aby šlo s nějakou ženou která mu nic neříká, tak nemá zájem nebo toto minimálně nevyhledává = nevynakládá k tomu svoji energii, aby hledal. Sex je pro muže něco jiného než pro ženy? Jak to myslíte? Vám sex není příjemný nebo jste byla mužem abyste to poměřovala, co do intenzity prožitku? Jsem trochu zmaten. Znal jsem jednu ženu, tak 15 let zpět, která toto tvrdila a nakonec jsem zjistil, že masturbuje 2x denně :D
Jinak souhlasím s dabelem. Pokud je žena otylá, tak nikdy - i kdyby byla jediná na světě
Je to přesně tak, jak píšete. Ale my lidi to moc neovlivníme. Je to genetika. Ti, kteří více čtou, už to znají. Pro ostatní připomenu. Muž je rozsévač semena a může za život zplodit tisíce potomků - tak to dělá - je k tomu uzpůsoben. Žena může mít za život tak max. 20 dětí. V tom je ten rozdíl. Proto si daleko více vybírá svého partnera. V tom je to celé.
doplněno 18.08.15 12:24:Ještě doplním, nenechte se blbnout různými moderními genderovými trendy. Prostě mezi muži a ženami to bude fungovat stále stejně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.