Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nikde se nemohu dočíst, jestli je nový film PIXELY, který je nyní v kinech, také určen pro děti? Mám 6letého vnuka, se kterým jsem na to chtěla jít. Děkuji za odpovědi.
já na filmu byla s desetiletým, tomu se to líbilo a půjde znova s kamarádem. taky bych se přikláněla, že je to pro děti od devíti, možná osmi let (pokud jsou to herní nadšeni a mají rádi střílečky), mladší bych asi nebrala. ale pravda je, že v kině byly i děti, kterým kolem šesti let být mohlo a zdálo se, že se baví taky ale moje děti v šesti letech by to nejspíš až tak nebavilo, navíc je to střílečka (byť tedy krev tam neteče) a honička v autech, to jsem u svých dětí nepodporovala, i když samozřejmě časem se k nim taky dostaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.