Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přítelkyně chce po mně jakési násilí v sexu a já nevím co přesně má na mysli. Mohl by mi někdo poradit. TO ji mám jako mlátit po zadku, držet pod krkem, škrábat a kousat a samozřejmně používat vulgární mluvu? Já jsem zrovna takový romantický mazel...
5x
Se ženou zacházejte jako s květinou...
...nařezat, svázat a do studené vody. ![]()
Určitě nebude od věci, když si o představách přítelkyně pořádně promluvíte. Ať Vám řekne, jestli touží po naplácání, svazování, či něčem dalším. V případě drsnějších aktivit se domlouvá i tzv. "stop slovo", aby bylo jasné, zda už opravdu stačí a nebo se ještě jedná o součást role.
0x
Verte mi bude spokojena a kdyz ne uz vas sama nasmeruje.Hodne zen chce tenhle vasnivy chtic od partnera.Myslim si ze neni treba pouzivat vulgarni slova.Treba jen Chces to?ty mala potvurko atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.