Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocení silné

Od: joza9 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, Je mi 60let. Včera jsem si musel zavolat sanitku více jak 2 dny jsem se hodně potil v noci v posteli. Dále mám lepkavou kuži na celem těle i po osprchování se to nezlepšilo. Udělali mi odběry krve a výsledky v pořádku tlak mám taky v pořadku ekg taktéž. Čím to muže být tyto potíže kde by mohl být problém? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,myslím,že tímto jsme poslední dny trpěli všichni. Byla extrémní vedra,tak se tělo ochlazovalo. Zkuste příště místo přikrývky spát pouze pod prostěradlem které předtím dáte na chvíli do mrazáku,dost to pomáhá.Samozřejmě doplňovat tekutiny,minerály a soli.

hodnocení

0x

Zdravím.Z valné většiny je silné pocení zapříčiněno psychikou.Pokud máte všechny výsledky v pořádku,tak se neděste...Více odpočívejte,hodně spěte,sprchujte se střídavě studenou a vlažnou vodou.A nestresujte se,stres je skrytý zabiják !

doplněno 17.08.15 13:09:

Ještě dodám,najděte si nějakou příjemnou sportovní aktivitu,ta potěší tělo i duši.Duševní činnosti,ať už je to čtení,psaní,malování,focení,zahrádka,cestování...Také velice důležité.V dnešní době na to poměrně dost lidí zapomíná...

lucie*
hodnocení

0x

...a kontrolovali Vám z rozboru krve i funkci štítné žlázy?Nadměrné pocení bývá jeden z příznaků.Teď je horko všem a všichni se potí,ale člověk na sobě pozná,že je to jiné.Štítná žlázy může být v pohodě a pak z ničeho nic může potrápit.Proto jsou důležité preventivky a kontroly na endokrinologii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]