Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Je mi 60let. Včera jsem si musel zavolat sanitku více jak 2 dny jsem se hodně potil v noci v posteli. Dále mám lepkavou kuži na celem těle i po osprchování se to nezlepšilo. Udělali mi odběry krve a výsledky v pořádku tlak mám taky v pořadku ekg taktéž. Čím to muže být tyto potíže kde by mohl být problém? Děkuji.
Zdravím.Z valné většiny je silné pocení zapříčiněno psychikou.Pokud máte všechny výsledky v pořádku,tak se neděste...Více odpočívejte,hodně spěte,sprchujte se střídavě studenou a vlažnou vodou.A nestresujte se,stres je skrytý zabiják !
doplněno 17.08.15 13:09:Ještě dodám,najděte si nějakou příjemnou sportovní aktivitu,ta potěší tělo i duši.Duševní činnosti,ať už je to čtení,psaní,malování,focení,zahrádka,cestování...Také velice důležité.V dnešní době na to poměrně dost lidí zapomíná...
...a kontrolovali Vám z rozboru krve i funkci štítné žlázy?Nadměrné pocení bývá jeden z příznaků.Teď je horko všem a všichni se potí,ale člověk na sobě pozná,že je to jiné.Štítná žlázy může být v pohodě a pak z ničeho nic může potrápit.Proto jsou důležité preventivky a kontroly na endokrinologii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.