Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mapy terezianského katastru

Od: luky* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Dají se někde shlédnout mapy terezianského nebo josefvského katastru?

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

2x

Cele CR je online. Jestli chces historicke, tak bych zacal hledat na archivni strance CUZK.

Dobrý den,

pokud vím tak zatím digitalizované nejsou. Jsou uloženy v Národním archivu v Praze.

hodnocení

0x
Odkud jsi? Mám kopii mapy Terezína z doby stavby ale je to plachta která se do scanneru nevejde takže jedině bys si to přefotil. Jsem od HK. Případně bych ti mohl dát kontakt na ředitelku Josefovského muzea. Ale to jen když se zaregistruješ a ozveš se vnitřní poštou. Beru to jako cizí soukromé údaje takže to nechci zveřejňovat.
doplněno 16.08.15 22:49: Jo jo . . chtěl jsem doplnit že ten kontakt poskytnu pokud by snad nebyl volně dostupný na netu. Paní Mertlíková je velmi příjemná dáma takže určitě na případné dotazy odpoví.
iz*

Pracovní kontakty (veřejně dostupné v internetu)

podle mne nejsou osobními údaji ve smyslu ZOOU.

Kontakty na muzeu/...

luky*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]