Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neplatný pas dítěte

Od: lounacek odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Předem všem děkuji za případnou radu nebo podnět k dalšímu postupu. Mám takový problém. Zítra večer 17.8. se chystám odjet na dovolenou do Chorvatska osobním vozem. No a včera jsem zjistil,že můj syn s kterým chci odjet má propadlý cestovní pas.Je to stručné a smutné,neboť mám zájezd již koupený a mou chybou řeším vzniklou situaci. Nevím co k tomu ještě dodat. Existuje nějaká šance a možnost,že mi na úřadě pas nebo prodloužení či nějaký doklad vydají. Děkuji mnohokrát a přeji hezký den.

doplněno 16.08.15 11:21:

Dítěti je 7,5 roku.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Clanek z 2011 je jiz out. Platnost skoncila v 2012.
aktualne.cz/...
Nyni musi mit kazde dite svuj pas ci obcanku.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

a nemá občanku,ta do Chorvatska stačí...

nebo ho dopsat do pasu Cesta s dětmi aut/...

doplněno 16.08.15 11:32:

asi nejrychleší, Dítě do patnácti /... co jsem našel,tak blesk doklad do 15 dnů...

doplněno 16.08.15 11:40:

@h0nz490 má bohužel pravdu...tak jedině zkusit tu občanku nebo pas...

ctenar*
hodnocení

0x

Kontroluji vubec Chorvati na nedalnicnich nebo i dalnicnich byvalych hranicnich prechodech cestovni doklady?

majsterjoe*

Ne, ale stát se to může. Ikdyž s malou pravděpodobností. Ale co kdyby jo?

ctenar*

Nedavno propadly pas je porad lepsi nez zadny pas. Jestli to nekdo bude kontrolovat pohledem, tak si prosleho datumu ani nemusi vsimnout. V nejhorsim bude tazatel tvrdit, ze si nevsiml, ze pas propadl.

iv®
hodnocení

0x
Nezoufejte, zitra rano na urad, udelejte ditku rychlopas, je mozne ho zhotovit do jedne hodiny, ale je drazsi. Mnoho lidi to nezna, tudiz nevi...kolegyni se tohle stalo pred 14 dny, z letiste letela zpet do mesta, kde ma trvaly pobyt, na urade vystavili za hodinu rychlopas, jen musela mit fotku od fotografa...takhle ji poradila pani na letisti...jen si musela koupit novou letenku na letadlo o par hodin pozdeji...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]