Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Předem všem děkuji za případnou radu nebo podnět k dalšímu postupu. Mám takový problém. Zítra večer 17.8. se chystám odjet na dovolenou do Chorvatska osobním vozem. No a včera jsem zjistil,že můj syn s kterým chci odjet má propadlý cestovní pas.Je to stručné a smutné,neboť mám zájezd již koupený a mou chybou řeším vzniklou situaci. Nevím co k tomu ještě dodat. Existuje nějaká šance a možnost,že mi na úřadě pas nebo prodloužení či nějaký doklad vydají. Děkuji mnohokrát a přeji hezký den.
doplněno 16.08.15 11:21:Dítěti je 7,5 roku.
a nemá občanku,ta do Chorvatska stačí...
nebo ho dopsat do pasu Cesta s dětmi aut/...
doplněno 16.08.15 11:32:asi nejrychleší, Dítě do patnácti /... co jsem našel,tak blesk doklad do 15 dnů...
doplněno 16.08.15 11:40:@h0nz490 má bohužel pravdu...tak jedině zkusit tu občanku nebo pas...
Kontroluji vubec Chorvati na nedalnicnich nebo i dalnicnich byvalych hranicnich prechodech cestovni doklady?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.