Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest

Od: amina odpovědí: 1 změna:
Mám podobný dotaz,co jsem tu nedávno četla. Když spím se svým přítelem, tak mě to občas bolí. Když je to po pár dnech pauzy,tak je to v pohodě. Ale když je to třeba každy den,tak mě ze začátku dost silně bolí jakoby ten vrch pochvy,a když si na to potom šáhnu,tak to dost boli.Nechápu to,vždyt se mi to jinak líbi,jenom tohle mi to komplikuje.Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No jestli to není nic horšího, tak to může být odřený ;) ... asi tak, jako když tě někde něco šimrá, nebo svědí a ty to rozšktábeš, tak to taky zrudne a poztěji až bolí a tam ta kůže může být taky rozedřená:). No řek bych kdo maže, ten jede :) - asi jedete moc nasucho:P, zkuste nějaký gel - nebo něco takovýho, aby to podráždění nebylo bolestivé. Když né jinde, tak by měli poradit na gyndě. Hlavně kvůli tomu neomezujte sexualní aktivitu *pusa*. Přeju co nejvíc krásných zážitků *smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]