Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tu někdo právník nebo vyzná se v právu?

Od: johnyohny* odpovědí: 9 změna:

Potřeboval bych s něčím poradit, ale nechci to sem veřejně ventilovat. Pokud se ěnkdo vyznáte v právu, tak mi prosím napiště soukromou zprávu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Právo je příliš široký pojem, musíte upřesnit oblast - pracovně-právní vztahy, rozvod,... On se každý právník vyzná jenom v tom svém okruhu.

zzzlatokopka*
hodnocení

1x

Právní rada je pouze právní názor :) nikdy to neznamená, že i případný soud, bude mít názor stejný.

Pokud jde o konkrétní věc, spíš než rady rádoby právníků na internetu, hledám rozhodnutí soudů, hlavně těch vyšší instance, tam se dá částečně předpokládat, jaký u nás v současné době panuje právní názor. :)

doplněno 14.08.15 20:13:

Já se chtěla vyjádřit v tom smyslu, že bych nespoléhala na radu nějakého neznámého rádoby právníka na internetu.

karelb*

To je sice hezké, ale právní rada není předpověď jak soud dopadne. Nejde o rozhodnutí soudu, ale většinou o radu jaký zvolit postup, co v konkrétní situaci dělat, atd.

zzzlatokopka*

Já souhlasím, ale většina lidí právní radu jako rozhodnutí soudu chápe:( Když jim právník něco řekne, berou to mnohdy jako hotovou věc.

Vy věříte, že tady bude dobrý právník, který mu poskytne radu zadarmo?

albatros498022*
hodnocení

0x

Co potřebuješ konkrétně_

hodnocení

0x

Obecné rady tu jsou běžné, ale specializované a k tomu právo - včera jsem se s kolegou bavil o právnících, potřebuje jednoho pro zhotovení žaloby. 1000,-Kč konzultační hodina.

danys*
hodnocení

0x
Jaké pravo? Obchodní, obcanské, trestní, rodinne...?

petrka*
hodnocení

0x

K právní radě - za úplatu - existují kanceláře, kterou vlastní člověk s právním vzděláním.

ju*
hodnocení

0x

Vy neznáte toto rčení sejdou se 4 právníci a mají 5 právních názorů, pokud to ono nechcete ventilovat nezbyde vám nežli profesionální advokát...vám odepíše sebevětší bl.. a vy mu zviditelníte svůj problém , no to jste tedy dobrej komik...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]