Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám problém s mojí dnešní stravou. Už nějakou dobu se snažím hubnout, ale dneska jsem byl na jedné takové rodinné akci a musel jsem toho hodně sníst. Ostatní mě nutili, pořád přede mě něco nosili a já jim neuměl říci ne. Poté, když jsem to všechno vyplnil na kalorické tabulky, mi vyšlo, že jsem přijmul více tuků, než jsem za ten den měl... A to je teprve hodina po poledne
Nevíte, jak udělat, aby si ty tuky ,,nesedly a já druhý den nevážil více?
Předem děkuji za odpovědi! ![]()
Přeji hezký den!
1. Najdi si ve svém okolí rozhlednu nebo vysoký panelák či něco podobnýho.
2. Vyběhni po schodech až nahoru (to je za ty tuky).
3. A teď to nejdůležitější: vezmi nahoře ty svý pitomý tabulky, roztrhej je na co nejmenší kousky a pusť po větru. Tím prospěješ své životosprávě nejvíc.
Vezmi v úvahu, že když zajdeš jednou za měsíc do posilovny a půl hodiny budeš usilovně dřít na strojích, svaly ti nenarostou, nanejvýš tě bude zítra a pozítří všechno bolet a pak to přejde. A stejně tak s jednorázovým hodováním - neboj se, tělo si toho nevšimne. Nanejvýš půjdeš 2x za sebou na WC. Jinak nic. Ale nesmí se z toho stát pravidlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.