Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodání svého těla po smrti

Od: zuz* odpovědí: 9 změna:

Jeden známí v Rakousku prodal své tělo...Po své smrti si pak jakási firma vezme jeho orgány...

Zdá se mi to trochu uhozené..vždyť co s orgány od člověka, který teď má 72 let...a to je ve výborné kondici...Nemyslel snad, že kdyby měl nehodu...Kdo by jinak chtěl stárnoucí orgány..

a také..přeci u nás se darují orgány na výzkum...ale prodej...se mi zdá trošku morbidní..:)

prostě vydudat ze svého života co se dá..mě připadá..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Prodej orgánů je nelegální i v Rakousku.

Navíc netuším, co by si s nimi firma

po své smrti (přesněji po svém zániku – firmy neumírají) počala...

majsterjoe*

Co tak posloužit vědě?

iz*

Po svém zániku už žádná firma nic neudělá...

paw*
hodnocení

0x
Treba z tech organu budou exponaty pro studenty. A pac je darcu malo, musi se holt platit. Jen fabuluju

hodnocení

0x

Budete se divit, ale orgánů je nedostatek, tudíž proč ne. Je-li ve výborné kondici, tak kde je problém? Každý orgán je stárnoucí - copak někdo mládne? Obzvlášť lidem jeho věku či starším mohou přijít velmi vhod.

Mimochodem, jak zní tedy otázka? Žádnou jsem ve vašem textu nenašel.

jho
hodnocení

0x

Známý si z vás dělá srandu a byví se tím, jak mu to baštíte. Ale koneckonců, i na plastinaci je třeba najít dárce. Možná ze známého bude umělecké dílo.

hodnocení

0x

Ta poslední věta: vydundat ze svého života co se dá. . mě připadá. . , mi příjde podivná. Po pak zlatokopky, prostitutky, politici, atd. To podivné není? *vtip*

pohanka*
hodnocení

0x

Viděla bych to na materiál pro mediky.

sonyboj*

Nebo do Zoo na maso pro hrochy *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]