Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, změnit staršího mužského? To snad nemyslíte vážně. Vy ho můžete kultivovat a směrovat. Mluvit s ním o tom, co Vás trápí a kde by byla vhodná změna. Ale, dělat to "fikaně", při vhodné příležitosti a bez výčitek. Váš partner je takto spokojený a možná ani neví o Vaší nespokojenosti. Musíte spolu komunikovat - a nezapínat TV. Zdravím!
doplněno 13.08.15 19:40:Pán je už usazený a Vy jste ještě nevybouřená. On už bouřit nezačne a Vy se usadit nehodláte.
Tak si z toho udělejte závěr.
Také zdravím. Myslím, že jste Váš vztah uspěchali tím, že jste spolu začali žít tak brzy. Zevšedněli jste si a pokud to neklape tak, abyste ve vztahu byli spokojeni oba dva již tak brzy, nebude to asi klapat ani v budoucnu. Možná je to věkovým rozdílem, možná se k sobě prostě nehodíte. Pokud ho milujete, měla byste ho milovat takového jaký je a nedoufat, že ho změníte. Vztah je i o kompromisech, komunikaci, toleranci, důvěře..Pokud vám to neklape, rozejděte se a najděte si vhodnější partnery.
doplněno 13.08.15 19:34:Pokud dojdete k přesvědčení, že v takovém vztahu nechcete dál už být, buďte k partnerovi upřímná. Řekněte mu, že si dál půjdete každý svojí vlastní cestou, protože ve vztahu nejste spokojená a nechcete to zbytečně protahovat. Na něm je, aby Vaše rozhodnutí respektoval.
Dobrý den. Chybu jste udělala už tehdy, když jste se po tříměsíční známosti nastěhovala hned k příteli. Nyní mu poskytujete plný servis se vším všudy, jste taková dobrá domácí služka pro všechno a ještě za to ani moc nechcete. Stačí vám byt a strava a občas i dobré slovo a pohlazení. Vaše situace se k lepšímu nezmění, pokud nezměníte přítele a byt. A změna přítele musí být taková, že to bude úplně jiný přítel a úplně jiný byt. Ale příště si to sestěhování pořádně rozmyslete. Nebo tímto způsobem poznáte hodně bytů a hodně přítelů, ale než narazíte na toho pravého, tak vám to bude delší dobu trvat.
Udělala jste dobře, že jste s ním začala bydlet brzy, tím se o člověku dá dost dozvědět.
Jinak - nijak extra žádného člověka nezměníte. Rozhodně ne v sexu. Možná by šlo něco udělat s těmi výlety a domácností, ale jak dlouho by to vydrželo, to je otázka.
Jestli si představujete diametrálně odlišného chlapa, najděte si prostě jiného, který tomu odpovídá od začátku.
Jenom malá otázka. Píšete, že je mezi vámi rozdíl 12 let, ale neuvádíte věk. To je vám 22 a jemu 34, nebo je vám 40 a jemu 52?
Ale na rovinu, pokud vám už teď vztah nevyhovuje, tak bych se poohlédl po jiném partnerovi. Změnit můžete totiž bezvýznamné drobnosti, nikoliv celý přístup k životu. Z člověka, který chce sedět u TV vášnivého turistu neuděláte, atd.
Asi vás naštvu, ale vysvětlete mi, proč by to dělal? Vy to uděláte, vy to umíte, vy jste skvělý servisman. A navíc, on si jen užívá a ani plati nemusí. Když vašeho povídání bude mít plné zuby, řekne: Já jsem to ani nechtěl, protože jsem to ani nepotřeboval. To jsi chtěla ty. Ty sis dala tu práci, abys sehnala a dotáhla do hnízdečka. A kdyby přišlo na lámání chleba, bude chtít polovinu.
Takže moje rada je podle hesla: Máš cos chtěla! Až to nebudeš chtít, změníš to.
Tvrdé? Je, ale pravdivé!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.