Nejste přihlášen/a.
Zvažuji užívání antikoncepce.
Leč mám strach že po ní přiberu ale na druhou stranu mě láká vidina zvětšení prsu.
Když mi byl 11let poprvé jsem dostala ženské problémy a...všichni okolo mě mě neustále utvrzovali, že budu mít velká prsa.
Zřejmě také díky tomu, že moje máma má velikost D.
Ale uběhlo šest let a já mám nulky.
Mámina teorie zní, že jsem si to způsobila tím, že jsem v asi 13-14 letech zhruba dva týdny výrazně hubla...je to možné?
A dále, má teorie je, že třebas mám v genech větší prsa...ale je třeba to trochu povzbudit...k tomu by se nejspíše hodila antikoncepce...?
Děkuji všem za rady předem.
Myslím že kvůli hubnutí to není, moje mama má taky výrazně vetší prsa než já a nenarostla mi ani po 2 těhotenství. po dnešní antikoncepci se už nepřibírá, a prsa když jsem jedla prášky mi taky nenarostla.
Spočítala jsem že je vám 17 let a myslím že už Vám asi mnoho nenarostou. Ale berte to pozitivně - nebudou vás bolet záda. A
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.